hogo II

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ženy o mužoch X.: Rozchody a rozvody žien a mužov

Osobné výpovede a zamyslenia známych blogeriek z blog.sk
 

 
Považuješ rozchod/rozvod za bežné, ľahké riešenie neuspokojivého vzťahu?
Kde je hranica, po ktorú je žena ochotná ísť, aby nestratila muža a zachránila vzťah?
Ako sa cíti žena, keď ju opustí muž? ako sa cíti, keď ona opúšťa muža?
Čo ženu drží nad vodou, keď sa rozchádza s mužom?
Je dobré hneď po rozchode/rozvode isť do ďalšieho vzťahu?
Je samota lepšia než neuspokojivý partnerský vzťah?

 


 
 
    Ja som tých rozchodov veľa nezažila, vlastne by sa dalo povedať, že ani jeden. Rozchádzala som sa síce dvakrát, ale to neboli vážne rozchody, no aj napriek tomu ma mrzeli. Dôvodom na rozchod je u mňa chýbajúca láska, teda keď som k niekomu už necítila lásku, nevidela som dôvod pre ďalšie udržiavanie intímneho vzťahu. Ale to bolo ešte za čias môjho tínedžerstva, takže to síce bolelo, ale v podstate som chcela, aby ma muži opustili. To ten môj pocit menejcennosti, čo už. A potom ma liečil a neprestával môj dnešný priateľ.
 
    Rozchody vo vážnych vzťahoch asi vôbec nie sú ľahkým riešením, práve naopak, sú tým najťažším, čo sa dvom môže prihodiť, hlavne ak si jeden zo vzťahu nedokáže priznať, že je koniec. No na druhej strane je rozchod niekedy tým najlepším riešením neuspokojivého vzťahu. Ale kde je tá hranica, kedy je lepšie odísť a začať žiť nový život bez neho? Ak žena miluje muža, častokrát ho nedokáže opustiť, aj keď jej ubližuje. Je určite veľa obetavých žien, ktoré znášajú ponižovanie, týranie a iné spôsoby, akým jeden trápi druhého. Na začiatku môjho terajšieho vzťahu som bola mnohokrát v situácii, kedy som chcela odísť, ale zároveň som nechcela opustiť niekoho, komu na mne záleží. Cítila som, že ma miluje a o ten pocit som nechcela prísť. O nevere som písala už vyššie, ale jedným z problémov,ktoré sme spolu prekonali bola aj láska inej ženy k môjmu mužíčkovi. Písala mu listy a on jej tiež, zveril sa mi s tým a mňa to bolelo, pretože ma to utvrdzovalo v tom, že nie som žena, ktorú by niekto mohol skutočne milovať. Aspoň vtedy som si to myslela. Rozhodoval sa na začiatku medzi nami oboma. No láska k inému človeku asi nemusí hneď znamenať, že ste zlyhali.
 
     Dnes sa na to pozerám inak, ale ani jeho túžba po inej žene nebola príčinou nášho rozchodu, nuž neviem, ako by to dopadlo dnes. Ak by ma vtedy opustil kvôli nej, bola by som teraz asi úplne iná. Menej dôverčivá, menej sebavedomá (aj vďaka nemu nejaké to sebavedomie mám), možno by som bola skeptická vo vzťahu k mužom, isté je, že by ma to nejaký ten čas bolelo. Na úplnom začiatku, po tom, jako sme boli spolu, som ešte necítila to, čo som od vzťahu očakávala. Nemilovala som ho. Znie to divne, ale bolo to tak, a preto som ho poprosila o nejaký čas na rozmyslenie a on plakal. Myslel si, že ho opúšťam, takže dá sa povedať, že som zažila aj pocit toho, kto opúšťa. A nebolo to príjemné, pretože som ho mala rada a nechcela som, aby sa trápil, no oveľa horšie by bolo zavádzať ho falošnými citmi, ktorých som nebola schopná. Preto sa domnievam, že ak žena opúšťa muža, ktorého už neľúbi, je to lepšie, najmä ak by inak musela žiť v klamstve a na druhej strane, ten, s ktorým sa rozchádzame sa možno často cíti ako vec bez ceny, ako niekto nepotrebný a zbytočný. Aspoň ja by som sa tak cítila, ale pritom je rozchod jedným z okamihov, kedy je jeden k druhému čestný.
 
     Asi je veľmi ťažké rozísť sa a človek potrebuje veľa síl, aby to dokázal vysloviť, povedať tomu druhému a potom aj vykonať. Aj keď je často možné vycítiť, že sa niečo deje. Keď sa tak stane a ľudia sa rozídu, väčšinou uvažujeme nad tým, kde sme spravili chybu, prenasledujú nás dotieravé otázky a ak nám ten druhý nechce alebo nedokáže odpovedať, je to ešte horšie. Možno by bolo dobré, ak by rozchody prebiehali bez emócií a ľudia si dokázali v pokoji vysvetliť, čo sa stalo, kedy a kde. Ale to väčšinou nejde a my si svoje otázky a prehry prenášame do ďalších vzťahov a porovnávame podobné situácie s novými situáciami a partnermi a oni pritom vôbec nemusia tušiť, že to robíme. Ja nemám s čím porovnávať, ale ak by ma niekto opustil, chcela by som vedieť prečo a asi by som potrebovala istý čas na to, aby som si všetko vyjasnila a začala nový vzťah. Ak by som si mala vybrať medzi napĺňaním života osamote a životom v neuspokojivom vzťahu, volila by som samotu. No možno človek potrebuje prežívať aspoň nejaké city, aj keď len tie negatívne. Ja asi nie, radšej by som svoje city a energiu venovala niečomu inému, ak nie jednému človeku, možno mnohým ľuďom, zvieratám, len aby som mala pocit potrebnosti a cítila spätnú väzbu, ich lásku, nech by to už bola láska v akejkoľvek inej podobe, ako je tá partnerská, milenecká.
 

 
 
Rozvod / rozchod nie je ľahký, ale v určitých prípadoch potrebný, nevyhnutný.
 
Každý človek sa cíti zle, keď je opustený. Cíti sa poškodený, menejcenný.
 
Či je samota lepšia, ako neuspokojivý vzťah? Obidvoje má svoje pre a proti.
Niekto je ochotný pristúpiť na zhoršenie podmienok materiálnych, iný psychických.
Ale pokiaľ človek nepociťuje rovnováhu, mal by premýšľať nad východiskom.
 

gorda:  
  
 
Počas môjho vysokoškolského štúdia som bola chorá a štvrť semestru som nechodila na prednášky. Rozhodla som sa prerušiť štúdium. Bola som tehotná. V brušku rástlo moje vysnívané bábätko - dievčatko s tmavými veľkými očkami a s tmavými kučeravými vláskami. Som sa mu naozaj tešila.
 
Musela som si vybaviť papiere o prerušení štúdia, nuž som pricestovala domov do KE. Bola som tu tak dva mesiace. Medzitým "biologický" neváhal a lámal srdcia ďaľším dievčinám. Ono by na tom nebolo nič zvláštne, keď si pomyslíte, že sa mal vrátiť domov do Latinskej Ameriky a dlho by žiaden sex nemal. No zvláštne na tom bolo to (ako som sa dozvedela neskôr), že si dievčence získaval tým, že vravel, nech mi pomôžu postarať sa o jeho dieťa, lebo že ja to vraj sama nezvládnem. Alebo tým, že vyskočí z okna, keď s ním nepôjdu, že ich veľmi ľúbi a že so mnou je iba preto, lebo by som si vraj ublížila, keby ma opustil. Odporné slová. 
 
Keď nadišiel deň jeho odletu domov, tak som pricestovala naspäť do Moskvy, aby som ho vyprevadila. Slzy na mojej tvári sa liali a liali. Letisko bolo plné pohľadov na uplakanú mňa. Dnes neviem, či to boli slzy lúčenia sa, alebo slzy oslobodenia sa. Plakal aj on. Skončila mu sloboda (!?). Hovorí sa, že keď pri lúčení sa s niekým plačeš, tak toho niekoho vraj už nikdy neuvidíš. Mne sa to nepotvrdilo.
 
Mnohí z vás si určite pomysleli, že prečo ho neopustila, keď bol taký otrasný. Mnohí z vás vedia, že niekedy sa to proste nedá spraviť tak jednoducho. Treba mať odvahu? Pevnú vôľu? Vyrovnanú dušičku? Sebadôveru? Určite si treba uvedomiť, že už s ním/s ňou nechem byť a rozumne ukončiť vzťah, ktorý k ničomu nevedie. Od zlého vzťahu si treba oddýchnuť, porozmýšlať nad chybami, pochopiť ich, zapamätať si ich.
 
Spočiatku som ho brala za dobrého kamaráta, do ktorého som sa časom zaľúbila. Žili sme spolu a ja som mu verila. Pomáhali sme si. No niečo hlboko vo mne mi vravelo, že on pre mňa nie je ten pravý. Tak ako každá žena, aj ja som môj vzťah veľmi preciťovala, až natoľko, že sa mi o našej spoločnej budúcnosti niekedy snívalo. A v tých snoch bolo okolo neho vždy veľa sukní.
 
Myslím, že už vtedy som samú seba presvedčila, že si ho nechcem zobrať za muža, že s ním budem žiť, kým nedoštudujeme, že ak príde dieťatko, tak bude a potom, po škole, sa rozídeme každý svojou cestou. Tiež si myslím, že toto vlastne cítil aj on, preto sa správal tak ako sa správal. Vlastne mu bolo dovolené robiť všetko a bolo mu dobre, pretože mal niekoho, ku komu sa vždy mohol vrátiť. Bola som pre neho sestrou?
 
Sexu medzi nami bolo málo. Skôr to bolo také ukojenie sa raz jedného, raz druhého. Trošku ma trápilo to, že sa nechcel bozkávať. Potom mi to vysvetlili dievčatá z "Pretty woman" (na ústa sa bozkávajú iba s tými, ktorých naozaj ľúbia). Ešte jedna vec bola nepekne egoistická, a to to, že on mohol mať žien, koľko sa mu zachcelo, ale ja som si popri ňom nemohla nájsť nikoho, pretože jeho česť by utrpela. Stále neviem povedať, kde je hranica rozchodu. Každý vzťah má svoje zákulisie. Myslím si, že každý musí posúdiť sám, čo očakáva od života, aj od svojho partnera. Stále si myslím, že je potrebná tolerancia, ohľaduplnosť a komunikácia, schopnosť dohodnúť sa a vedieť sa prispôsobiť. Určite nie bitka, ustupovanie, ponižovanie a nadávanie. Ak vo vzťahu jeden ľúbi a druhý neľúbi, tak takýto vzťah bude vždy problémový, jednostranný a neistý.
 
Skôr, či neskôr sa každý vzťah ukončí. Možno rozchodom, možno smrťou. Všetko má svoj koniec, svoj začiatok. Koniec nášho vzťahu dával môj ex za vinu mne (ako ináč). Lebo sa vraj do mňa zaľúbil. Lebo som vraj o neho nebojovala. Ale ako som mala bojovať? Behať po internáte z izby do izby, či tam nie je niekde zašitý s nejakou dámou?
 
Myslím si, že opustená žena sa cíti byť veľmi odvrhnutá (hlavne vtedy, ak o rozchode nič netuší). Vtedy môže voči danému mužovi, ale aj mužom globálne, nastúpiť nenávisť a pomstychtivosť. Aj ja som sa tak po rozchode s ex správala. Mužov som dosť zneužívala len pre moje potreby. Neboli to vzťahy. Boli to moje krutosti. A viem, že som minimálne jednému mužovi ublížila, hlavne v zmysle navnadila a odhodila.
 
Dnes viem, že rozchody sa dajú prekonať. Spočiatku samotou, potom za pomoci možno rodiny, možno detí, možno kamarátov. Nad ukončeným vzťahom treba rýchlo prestať plakať a netýrať sa výčitkami. Rozišli sme sa. Stalo sa.
 

 
 
Považuješ rozchod/rozvod za bežné, ľahké riešenie neuspokojivého vzťahu?
Rozchod nie je úplne to isté ako rozvod. Riešiť neuspokojivý vzťah rozchodom/rozvodom nie je riešenie. Ak však bolo pre riešenie situácie (konfliktov, kríz) urobené všetko, čo bolo v danom vzťahu možné, ak došlo k trvalému a nezvratnému (ale kto toto na 100% vie) rozvratu vzťahu, tak rozvod je riešením.
 
Kde je hranica, po ktorú je žena ochotná ísť, aby nestratila muža a zachránila vzťah?
Vo vojne a v láske je všetko povolené, nie?!:-) No vážne. Každý človek má svoje hranice, čo je a čo už nie je ochotný urobiť pre záchranu vzťahu, čo partner a vzťah pre neho znamenajú.
 
Ako sa cíti žena, keď ju opustí muž? ako sa cíti, keď ona opúšťa muža?
Ak pre človeka ten vzťah a človek niečo znamenal, prežil s ním nejakú časť svojho života, tak väčšinou je človeku ťažko a prežíva podobné pocity, či už rozchod inicioval on alebo partner... ak sa rozhodneme sami, tak je to o niečo ľahšie... stav po rozchode má určité fázy, kedy je tam smútok, pochybnosti, sklamanie, pocit zrady, neskôr hnev, krivda, otázky prečo, čo ďalej... sú to fázy, ktorými treba prejsť, ale nedržať sa v takom stave dlho, je dobré ostať chvíľu sám so sebou, myšlienkami, vyplakať sa, spomínať, rekapitulovať, potom sa však treba prinútiť "prebrať" z toho stavu a ísť von, urobiť niečo pre seba, ak sme spolu aj žili, zmeniť niečo v byte, spálni, odložiť spomienkové veci niekam do krabice a do pivnice alebo k niekomu (neskôr si z toho môžeme ešte niečo vytriediť a zvyšok darovať, vyhodiť), stretnúť sa s priateľmi, urobiť si program, venovať sa niečomu, čo nás baví a nechať si čas na "vyliečenie".
 
Čo ženu drží nad vodou, keď sa rozchádza s mužom?
Ak sa rozchádza žena z vlastnej vôle, tak vtedy je to určite ľahšie, i keď nikdy to nie je úplne ľahké, ak ten človek pre nás niečo znamenal... v každom prípade je to individuálne, každému človeku môže pomôcť preklenúť určité ťažšie obdobie v živote niečo iné... a tiež to závisí aj od toho, či je slobodná, vydatá bez detí alebo s deťmi... v prvom rade by to malo byť v nej, že to bolo to najlepšie rozhodnutie, ak sa už pre rozchod rozhodla, deti, rodina, priatelia, práca...
 
Je dobré hneď po rozchode/rozvode isť do ďalšieho vzťahu?
Po každom ukončenom vzťahu je dobré nechať si nejaký čas na "zotavenie", čas pre seba, určitú "rekapituláciu", využiť ho na to, čo sme napríklad v čase, keď sme mali vzťah nemohli či zanedbávali, venovať sa sebe, koníčkom, priateľom... pracovať na sebe, snažiť sa pochopiť dôvody, poučiť sa, získať nadhľad a odstup...
 
Je samota lepšia než neuspokojivý partnerský vzťah?
Nemať partnerský vzťah neznamená cítiť sa osamotený... náš život nestojí iba na tom, či máme alebo nemáme partnera... samozrejme, je príjemné cítiť, že nás niekto ľúbi, stojí pri nás, je nám oporou atď... ale určite je tisíckrát lepšie žiť sám (i keď možno ťažšie) ako v neuspokojivom vzťahu.
 

 
 
V poslednej dobe je rozchod akosi častejšie využívaný na riešenie problémov vo vzťahu. Nehovorím ani, že je to dobré, ani že je to zlé. Závisí od situácie.
 
Ja som tých rozchodov (bohužiaľ) zažila niekoľko. V oboch prípadoch to je tažké, aj kde sa človek rozchádza, aj kde sa s ním rozchádzajú. Ja som rozchod iniciovala len raz. Bolo to u môjho najdlšieho vzťahu. Ale bol to (bohužiaľ) nutný krok. Už to nebolo ono. Aj on povedal, skôr či neskôr by k tomu istotne došlo. Bolo to však ťažké rozhodnutie. Prebrala som všetky za a proti, a vyšlo mi to z toho. Cítila som, že musí byť aj niečo lepšie.  
Toto bol jediný rozchod, ktorý som iniciovala ja. No nebolo to ľahké. Môj (ešte) vtedajší priateľ hovoril, že podľa neho je moja situácia ťažšia, lebo ja musím rozhodnúť. Jemu sa zdalo, že byť ten, o ktorom rozhodujú, je lepšia situácia.
 
Nie je lepšia. Keby som chcela spočítať, koľkokrát sa so mnou rozišli, tak myslím, že prsty oboch rúk by nestačili. Vačšinou to bolo na začiatku vzťahu. Keď je to veľmi na začiatku, kedy ešte člověk nie je tak zaľúbený, keď sa jedná len o sympatie, je to asi lepšie. V čase najväčšej zaľúbenosti, keď povie, že ehm, sorry, vieš čo, buďme iba kamaráti, je to jako bodnutie do srdca.
 
Ale život ide ďalej, a nesmieme sa trápiť nad jedným chlapom…. Je treba si nájsť nejaké hobby, niečo, čo zaujme, čím sa dá tráviť čas, aby sme sa z toho nejak dostali (napríklad pri poslednom rozchode som začala chodiť na brušný tanec…)
 
Myslím si, že nie je dobré ihneď sa vrhnúť do ďalšieho vzťahu, treba sa z toho dostať. Ja osobne by som dala „povinnosť", aby každý dospelý človek bol chvíľu sám, bez vzťahu, aby si to vyskúšal. Lebo poznám aj ľudí, čo skáču zo vzťahu do vzťahu, akoby to bola droga, že nevedia byť sami, a musia mať pri sebe niekoho (občas mi to pripadá, že hocikoho).
 

 


Vzťahy | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm,som síce muž
    ale zareagujem :)
    No,samota občas nie je na škodu,ale i tak po roz/v/ chode,takpovediac po nadobudnutí právnej moci som sa vsúkol do vzťahu nového a teraz si tlieskam od samej radosti :)
    Inak,rozvod či rozchod určite nie je ľahká záležitosť,aj keď si myslím,že všetko je v závislosti od príčiny,ktorá dvojicu priviedla na také rozhodnutie.Ničmenej je to bežné.
    Vypovedajú o tom i moje súkromné poznámky a štatistiky :)
    publikované: 12.04.2007 21:45:59 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ja sa pridam
    sice este nedoslo k nadobudnuti pravnej moci ale ja to uz mam davno v hlave usporiadane a papier je pre mna podstatny len kvoli buducnosti a majetku. Dufam,ze aj ja budem tlieskat od radosti ale nejako sa tym radsej nechcem moc zaoberat,uvidime. Kazdopadne mna to hodne bolelo a trvalo a bude mi trvat este hodnu chvilu niekomu opat verit a doverovat, nakolko prave ma niekto opat presvedcil,ze sa to neda resp,ze je to tazke. No triezvou hlavou som usudil,ze aj ja mam na tom svoj diel viny.
    Lahke to nie je nikdy a pre nikoho ale treba ist dalej takze zavriet dvere a vykrocit smerom vpred s hlavou hore a pozerat do slnka.
    publikované: 12.04.2007 22:46:40 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  3. teiduško, ivanko
    rozchody určitým spôsobom bolia každého, aj ženy aj mužov :{

    myslím si, že každý by mal nejaký ten rozchod zažiť

    súhlasim aj s Diou, že je lepšie sa rozísť a "nezavádzať partnera falošnými citmi", ak jeden zistil, že k druhému nič necíti

    rozísť sa dá aj vtedy, ak sú na svete deti

    akurát je smutné, že sa mnoho partnerov nepokúša o nápravu - jasné všetko záleží od situácie

    ešte si myslím, že keď sa partneri rozchádzajú, tak by to mali robiť dôstojne, bez urážok, predsa len mali určité obdobie niečo spoločné, nemali by na to zabudnúť

    publikované: 13.04.2007 07:12:33 | autor: olga (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. oľga,posledná veta v tvojom komente
    je veľmo výstižná,bodaj by to tak bolo,ono,spoločne nadobudnutý majetok sa stáva nástrojom pre nekalé praktiky,keď nejeden z nás sa uchyluje k nechutnostiam.
    Našťastie nemám problém sa stýkať s ex ako aj s extchánom :)
    publikované: 13.04.2007 10:52:38 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  5. ďakujem oli :)
    ten majetok a najmä, ak ľudia nie sú zosobášení a jeden druhému požičali peniaze na prísľub o vrátení...tak to tiež nie je jednoduchá vec a asi rovnako vedie k tomu, čomu by sa olinka chcela vyvarovať...k urážkam, dokonca výhražkam smrti, joj veru nepekné...
    dnes to prežíva moja kamarátka...z lásky zostala iba nenávisť a to hlavne kvôli majetku, peniazom...ale tým spúšťačom bol rozchod, z jeho strany nečakaný...no čo má žena robiť, ak k mužovi už necíti to, čo predtým?...len sa rozísť, nie? a asi predtým urobiť všetko pre to, aby to bolo čo najľahšie...no nezdalo by sa Vám sťahovanie vecí podozrivé? odlúčenie, či prestávka vo vzťahu...on jej nemusí vrátiť ani peniažky, ktoré mu požičala...nemusí nič, no jeho zranené srdiečko roznáša lennenávisť a to aj po celej jeho či jej rodine...ach, nezažila som to, ale nechcela by som...
    publikované: 13.04.2007 11:06:45 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  6. nieco by som riekla: radsej rozchod alebo rozvod
    ako dvaja zufalci v povinnom manzelskom vztahu alebo dvaja, co si kopu lasku medzi sebou ako staru plechovku po chodniku pocas nudnej prechadzky.
    A preto ten alebo ta, co preziva prave porozchodovu depku nech sa utesi, ze unikol tazkej chorobe a moze zacat znova.
    publikované: 13.04.2007 11:10:23 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ale ak by mi na
    vzťahu záležalo...čo sa mi pravdaže stalo už niekoľkokrát a ak by som chcela, aby láska prežila, snažila by som sa a aj som sa snažila o nápravu...no neviem, možno mám nejako zafixované, že sa nechcem rozísť....predtým mi to bolo jedno (v čase, keď som nechcela, aby ma niekto ľúbil), ale teraz nie...
    publikované: 13.04.2007 11:10:39 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  8. nuž veď to čoko
    ona už začala "utešovať", zaľúbila sa....vieš, čo sa v našom veku (okolo 25) stáva pravidlom? nikdy som nedala na reči o krízach v zásade sa opakujúcich po nejakom tom roku...po treťom, piatom atď. ale poznám veľa žien, ktoré mali partnera, prvú lásku niekoľko rokov, povedzme 5, možno aj viac a také ženy, ku ktoým patrím konieckoncov aj ja, prechádzajú divným obdobím....pár vzťahov z výšky sa rozpadlo
    neviem, ako to vysvetliť...niekto tomu hovorí druhá puberta...ženy prehodnocujú svoje priority, uvažujú nad tým, či dostatočne milujú a či sú šťastné a vtedy stvárajú hlúposti alebo múdrosti, pretože sa mnohokrát citia dusené a nepochopené...ach, aké egoistky? neviem, nemyslím....
    publikované: 13.04.2007 11:18:24 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  9. je to pekne napisane
    ale stale zalezi od ludi a momentalne to mam na stole ja aj ked uz s casovym a vzdialenostnym odstupom, no aj tak ocakavam,ze bude chciet co najviac vytazit pre seba, ako majetok a prachy. Najzaujimavejsie na tom je to,ze sa snazi vsetko dostat cez syna,teda akoze to je pre neho ale pri tom pri kazdej prilezitosti si ho odklada k svojim rodicom a ked je doma tak sedi za PC aby neotravoval (co som rad,pretoze potom mozem s nim skypovat).
    Chcel som len tolko,ze uz som si zvykol na to,ze ja som ten najhorsi a ona je ta najlepsia ale takyto model spravania je bezny v nasej spolocnosti,nakolko ja sa nepretvarujem a vsetci radsej vidia pretvarku a odsudzuju cloveka na zaklade jednostranych informacii.

    Kde sa hovori o rozchode/rozvode tam uz nie je laska a preto nema vyznam sa snazit o cestu spat.
    publikované: 13.04.2007 11:28:10 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. mmmm Ivanko
    ale ty si asi nešíril reči o tom, kto urobil chybu a kto je ten najhorší...majetok je často príčinou nechutností, ako povedal teiduško...
    ešte je problémom aj ostatná rodina, ak nechce uveriť, že je koniec a že už niet cesty späť...
    publikované: 13.04.2007 11:34:13 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Always, autori knihy ...
    "O čem sní muži aneb jak to vidí otcové" (Eduard Bakalář, Olga Nytrová, Václav Strachota) skúmali fenomén, o ktorom si sa zmienil, a totiž, že po rozpade manželstva je často "muž ten najhorší a žena tá najlepšia".
    Asi ťa poteší, že autori knihy v podstate vyjadrujú podobný názor ako ty, že takýto model správania a hodnotenia porozvodovej situácie je v našej spoločnosti bežný a hlboko zakorenený.
    publikované: 13.04.2007 11:39:28 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Diuška,Hogo
    Nechcem sa obhajoivať ani to teraz riešiť ale je pravda,že ja som proste skončil a neriešim čo si myslia ostatný,pretože nik nežil s nami v spoločnej domácnosti a je mi úplne jasné,že sa každý zastane radšej ženy akokoľvek je ...... a tiež sa rodina snaží niečo stále riešiť za nás,pretože ako si napísala nevedia tomu uveriť. Malá poznámka, nie je to len ona ale aj jej bratia sa správajú rovnako,takzže asi to povahová črta a ja radšej budem sám ako sa mám pretvarovať.
    Hogo ani nevieš ako si mi ulahodil :-)) no vážne ja tu knihu nepoznam a toto je realita a tá ťa niekedy zastihne nepripraveného.
    publikované: 13.04.2007 11:59:20 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  13. práve to sa snažím naznačiť
    poznám prípad/y, kedy je žena tá najhoršia, aj keď ide iba o rozchod, no je to vôbec možné takto objektívne zhodnotiť? asi nie...ale uznávam, že v spoločnosti je skôr v porozvodovej situácii označovaný za toho najhoršieho práve muž...aj keď to tak nemusí byť...no mám pocit, že sa tento fenomén mení...
    publikované: 13.04.2007 12:06:39 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Kiez by si mala pravdu
    ale uprimne mi zalezi aby som si rozumel so synom a aby to on pochopil a neodsudil ma... ludia okolo ma nezaujimaju, aj tak som bol vzdy ciierna ovca :-) a kamaratom vysvetlovat nemusim ty ma poznaju.
    publikované: 13.04.2007 12:18:10 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  15. :) držím palce Ivan
    Vám obom...
    publikované: 13.04.2007 12:21:16 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Rozchod musí bolieť
    inak by sme sa nepoučili. Zažila som obe strany. Bola som aj tá zlá. Poučila som sa. Po desiatich rokoch samoty prežívam krásny vzťah. Zistila som že ženy sú z Venuše a muži z Marsu. Keď zlihá komunikácia začínajú problémy.
    publikované: 13.04.2007 12:50:36 | autor: strelocka (e-mail, web, autorizovaný)
  17. streločka, trafila si to :)
    komunikácia je kľúčové slovo alebo ak chceš zaklínadlo úspešného vzťahu.
    v predošlých častiach sa na tom zhodli skoro všetky dievčatá a ženy.
    publikované: 13.04.2007 13:03:46 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Problém je len v tom
    že nikoho z nás (myslím si) neučili správne komunikovať s opačným pohlavím. Žiaľ, intuícia často zlihá. Čo potom?
    publikované: 13.04.2007 13:07:34 | autor: strelocka (e-mail, web, autorizovaný)
  19. streločka, že čo potom...
    keď zlyhá intuícia? to, čo si napísala: rozchody, ktoré bolia a po nich (nie vždy) poučenie. inu, niet nad školu života...
    publikované: 13.04.2007 13:10:18 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  20. Rozchody / rozvody bolia,
    mna boleli, ked som bola na oboch stranach. Ja som prestala lubit, aj mna prestali lubit a vzdy (mozno zo strachu pred buducnostou) som tie rozchody preplakala. Nakoniec som so svojimi ex zostala dobra kamaratka. Ale myslim, ze dnes ludia o lasku hlavne malo bojuju. Bojovat samozrejme musia obaja, ale ja stale verim, ze laska sa da aj vybudovat: na dovere, priatelstve, trpezlivosti, pochopeni a laskavosti. Nanestastie, je to dlha cesta a vacsina ludi chce vysledok okamzite.
    publikované: 13.04.2007 13:32:44 | autor: prevazneneskodna (e-mail, web, autorizovaný)
  21. to: Dionea
    skusenejsi vedia, ze vztah dvoch slobodnych trvajuci 5- 7 rokov vzdy prichadza do krizy a vtedy sobas je to najmenej vhodne. Okrem toho, vzdelana zena sa snazi ziskat seberovneho partnera a vybera si-ma na to pravo. nenazvala by som to druhou pubertou.
    publikované: 13.04.2007 13:34:19 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  22. Ano
    je potrebne komunikovat,pretoze to je prvy krok k uspechu. Ked sa strati dovera tak potom je tazko byt trpezlivy a chapavy no a tam zaciana problem s komunikaciou,teda aspon u mna. AK niekomu prestanem doverovat neviem s nim komunikovat.
    publikované: 13.04.2007 13:46:31 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  23. čoko :) ani ja
    by som to tak nenazvala, ale niekto tomu nerozumie, a preto to tak nazýva...ale po prvom, treťom či piatom, šiestom roku ma všetci strašili tým, že by mala prísť kríza a potom ju človek chtiac nechtiac hľadá, aj keď tam spravidla nemusí byť...
    publikované: 13.04.2007 13:53:08 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  24. hm, prevazneneskodna...
    bojovať o lásku v zmysle budovať partnerský vzťah "na dovere, priatelstve, trpezlivosti, pochopeni a laskavosti" je určite možné, ba vari skôr nutné.
    každý vzťah, a partnerský zvlášť, je ako rastlinka - vyžaduje starostlivosť a výživu, bez nich chradne a hynie. áno, taká starostlivosť je namáhavá a cesta k výsledku je dlhá, a bohužiaľ nie každý z nás je pripravený potrebnú námahu vynaložiť a trpezlivo čakať na jej výsledky.
    publikované: 13.04.2007 13:54:42 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  25. Pre hogofogo : dovera, priatelstvo, trpezlivosť, pochopenie a laskavosť
    stale som si myslela, že to všetko mám, spĺňam, snažím sa. Ale môj najtenší ľad je v slovách, ktoré znejú mužským uškám inak. Ak mám problém, tak si ho musím nahlas rozobrať a už len to samo, že je to na slnečnom svetle nahlas povedané je pre mňa polcesta k riešeniu. Môj drahý v tom cítil výčitky. Kým som nepochopila, že On si myslí že ho obviňujem z problémov, viazli naše rozhovory a objavovali sa pochybnosti o vzťahu.
    publikované: 13.04.2007 15:00:51 | autor: strelocka (e-mail, web, autorizovaný)
  26. streločka, myslím si...
    že si pomenovala jednu veľmi zásadnú skutočnosť: nedorozomenia obvykle vznikajú preto, že počúvajúci inak pochopí to, čo mu rozprávajúci oznamuje. inými slovami: interpretuje si povedané slová po svojom. napríklad v prostom ozname "počuje" (tak ako tvoj drahý) obvinenie.
    pre úspešnú komunikáciu je nesmierne dôležité skúmať a overovať si, ako partner chápe naše slová.
    publikované: 13.04.2007 15:16:08 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  27. uplna pravda
    Idem si overiť ako môj drahý pochopí návrh na prechádzku smerom k obľúbenej pivárni. Oprášime trochu zvyky spred rokov. Pa
    publikované: 13.04.2007 15:25:00 | autor: strelocka (e-mail, web, autorizovaný)
  28. streločka, som si istý...
    že tvoj drahý návrh pochopí úplne presne a že tudíž žiaden informačný skrat nehrozí... a v tej pivárni si to uži spolu s ním. maj sa :)
    publikované: 13.04.2007 15:32:40 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  29. Anna
    Moje meno je Anna, som zo Spojeného kráľovstva, chcem sa s vami podeliť o svoj príbeh a tiež vám poskytnúť riešenie vašich problémov, hľadal som on-line ako získať skutočné kúzelník, ktorý môže pre mňa priviesť svojho manžela ženatý pred 9 rokmi bez detí a moje finančná situácia bola horšia, nemám peniaze nemám žiadne dieťa, môj manžel ma nechal premýšľať prináša mu smolu, až do roku 2016/2017 som stretol svedectvo dámy on-line hovoriť o Dr Udo, povzbudzujem ho a kontaktoval som ho s ohľadom na pomoc, a on mi odpovedal čo najskôr, prvé slovo, ktoré povedal, je, že moje problémy skončili, povedal, že ma zase usmeje, bol som šťastný s jeho povzbudením, začal svoju prácu a povedal mi, že môj manžel sa vráti za menej ako 24 hodín prosiť, aby som ho prijal späť, po všetkom, čo povedal, že sa to stalo prvýkrát v mojom živote som bol spokojný so svojím manželom, o pár týždňov neskôr som otehotnala , Povedal, že musím byť finančne stabilný, aby som bol spokojný so svojím manželom, dal mi pre mňa iné kúzlo, dnes mi ľudia milujú kdekoľvek, môj život je finančne stabilný, ja a môj manžel robia skvelé, najdôležitejšie je, že skončil moju smútok a teraz mám vlastné dieťa, ktoré mi hovorí múmia, nikdy som nespoznal žiadnu kúzlu, tak skutočnú a silnú ako doktor Udo, má riešenie akéhokoľvek problému na zemi, jeho kúzlo nie je škodlivé a môže pracovať pre vás bez vašej prítomnosti, hovorím to všetko, pretože som mu povedal, že budem istý, že budem informovať svet o jeho dobrej práci a viem, že toľko ľudí potrebuje aj pomoc, takže ak potrebujete pomoc akéhokoľvek druhu, neváhajte s ním kontaktovať, alebo ak mu chcete poďakovať za mňa, kontaktujte Dr Udo na jeho emailu: udosolutioncenter@gmail.com a WhatsApp a Viber Chat: +27656406432.
    publikované: 20.01.2019 01:29:59 | autor: Testimony (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. hmm
    to uz nie je pravda

    hogo, aj tak som ta dostala..trhni si
    publikované: 29.01.2019 19:25:48 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. AKO SA MOJA manželka vrátila
    Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestanem myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.
    publikované: 27.08.2020 01:44:33 | autor: Dása Jàn (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu. Po ôsmich rokoch manželstva sme sa s manželom dostali do jedného boja alebo do druhého, pretože som mal nočné mory duchovného sexu, ktoré ma nútili nenávidieť sex s manželom, až kým ma konečne neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nedokázal som zvládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti, pretože som bol naozaj zamilovaný do svojho manžela. Deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na svedectvo doktora Obudua, ktorý môže pomôcť získať rýchly návrat späť a tiež liečiť nočné mory. skúsil ho. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, aby som zastavil svoju nočnú moru, potom mi vr
    Estoy tan emocionada de que mi matrimonio roto haya sido restaurado y mi esposo regresó después de que nos dejó a mí y a nuestros 2 hijos por otra mujer.

    Después de 8 años de matrimonio, mi esposo y yo hemos estado en una pelea u otra porque estaba teniendo pesadillas de sexo espiritual que me hicieron odiar el sexo con mi esposo hasta que finalmente me dejó y se mudó a California para estar con otra mujer. Sentí que mi vida había terminado y mis hijos pensaron que nunca volverían a ver a su padre.

    Traté de ser fuerte solo por los niños pero no pude controlar los dolores que atormentan mi corazón, mi corazón estaba lleno de dolores porque estaba realmente enamorada de mi esposo.

    Día y noche pienso en él y siempre desearía que volviera a mí, necesitaba ayuda, así que busqué ayuda en línea y encontré un testimonio del Dr. Obudu que puede ayudar a recuperar a mi ex rápidamente y también curar pesadillas. le dio una oportunidad. Me comuniqué con él y me dijo qué hacer para detener mi pesadilla, después de eso él me devolverá a mi esposo y él, mi esposo nunca me dejará de nuevo porque comenzaremos a tener relaciones sexuales nuevamente, lo hice y luego hizo un ( Hechizo de amor) para mí. 48 horas después, mi esposo me llamó y me dijo que nos extrañaba mucho a mí y a los niños.

    Ese fue el final de mi noche solitaria y mi corazón hiriente hasta la fecha.

    Gracias Dr. Obudu, si está leyendo esto y necesita que su ex vuelva o su esposo se mude con otra mujer, no llore más, comuníquese con este poderoso lanzador de hechizos ahora y su problema habrá terminado.

    Su contacto es:

    obuduyang@gmail.com o WhatsApp: +1 503-773-9114 ... Buena suerte para recuperar tu felicidad
    publikované: 12.09.2020 19:48:19 | autor: Aleydi Leveron (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Ako sa môj milenec vráti ku mne, s pomocou Dr Lomi
    Dobrý deň, chcel som rýchlo informovať môj milenec je tam vonku, že prechádza nešťastný vzťah, myslel som, že online kúzlo nefunguje, kým som prišiel do kontaktu s Dr Lomi, ktorý urobil kúzlo pre mňa a môj milenec sa vrátil ku mne to bolo potom viem, že duchovné ovládanie fyzickej, Dr Lomi je najlepšie kúzlo kolieska, ktoré vám pomôžu priviesť späť svojho milenca, pomôže vám s akýmkoľvek rozvodom problém je to najlepšie, čo môžete kontaktovať ho na e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com alebo napísať cez linku alebo WhatsApp číslo +2349034287285 môže pomôcť vyriešiť akýkoľvek problém.
    publikované: 28.09.2020 18:50:22 | autor: שְׁלֹמֹה Liam‬‎ (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. thank you chubygreat for your help
    Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.
    publikované: 30.09.2020 21:16:06 | autor: Michelle Eboa (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. thank you chubygreat for your help
    Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.
    publikované: 30.09.2020 21:16:51 | autor: Michelle Eboa (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. thank you chubygreat for your help
    Chcem, aby ste túto príležitosť využili na stretnutie s veľkým čarodejníkom a obnoviteľom lásky. chubygreat.com so svojou čiernou mágiou robí zázraky po celom svete. Pochádza z Afriky a pomáhal ľuďom na celom svete. ak máte problémy s manželským životom, vzťahovými aférami, chcete späť svojho bývalého milenca, chcete vyhrávať hry online, potrebujete promočné akcie na svojom pracovisku, rýchlo kontaktujte chubygreat s jeho podrobnými informáciami 2348165965904 alebo e-mailom na adresu chubygreat@gmail.com , je vždy k dispozícii na pomoc pri riešení situácie.
    publikované: 30.09.2020 21:18:28 | autor: Michelle Eboa (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. ako som dostala späť svojho manžela
    Môj manžel za posledných 8 mesiacov opustil mňa a deti a odmietol sa vrátiť, pretože ho zadržiavala žena, ktorú práve stretol, pretože ja a deti sme trpeli a bolo to peklo boj pre mňa, ale rozhodol som sa urobiť všetko pre to, aby sa moja rodina spojila tak ako predtým, potom som tam šiel online, videl som toľko dobrých rečí o tomto kúzelníkovi, ktorého e-mail je ozalogboshrine@gmail.com, musel som ho kontaktovať a len za 4 dni, ako sľúbil, môj manžel sa vrátil domov a jeho správanie sa vrátilo k mužovi, za ktorého som sa vydala. Nemôžem dosť poďakovať kúzelníkovi za to, čo pre mňa urobil, som vďačný. Dokonca som hovoril s kúzelníkom cez telefón, aby som potvrdil jeho existenciu. Jeho e-mail je opäť: ozalogboshrine@gmail.com alebo whats-app +2348162562991
    publikované: 20.10.2020 22:19:31 | autor: barbara (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. 500000 až 10000000 do 24 hodin
    Obracím se na celou Českou republiku, na ty, kdo hledají upřímnou a velmi čestnou osobu, která ti může poskytnout spolehlivou půjčku v maximální lhůtě 24 hodin bez obav a bez protokolu, jsem ti k dispozici Abych vám mohl vyhovět, začíná moje nabídka půjčky od 30.000 Kč do 90.000.000 Kč při úrokové sazbě 2%. Můžete ji splatit (12 - 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci.

    - Finanční pomoc,
    - Půjčka okamžitě,
    - Nebankovní půjčka,
    - Půjčka na konsolidaci,
    - Půjčka na vaše projekty,
    - Půjčka na podporu rodiny,
    - Půjčka na školení vašich dětí.
    - Půjčka pro vaše potřeby.

    Dostanete úvěr ve vší upřímnosti a rychle do 24 hodin, váš úvěr vám bude poskytnut bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu, vy, kdo to potřebuje, naléhavě. Žádáme vás, abyste nás kontaktovali , tady jsou naše kontakty:

    E-mail: obermajerjosef701@gmail.com
    publikované: 02.11.2020 04:29:19 | autor: oberoj (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. OSOBNÍ NABÍDKA ÚVĚRU
    Obracím se na celou Českou republiku, na ty, kdo hledají upřímnou a velmi čestnou osobu, která ti může poskytnout spolehlivou půjčku v maximální lhůtě 24 hodin bez obav a bez protokolu, jsem ti k dispozici Abych vám mohl vyhovět, začíná moje nabídka půjčky od 30.000 Kč do 90.000.000 Kč při úrokové sazbě 2%. Můžete ji splatit (12 - 300 měsíců). Představuji vám své oblasti pomoci.

    - Finanční pomoc,
    - Půjčka okamžitě,
    - Nebankovní půjčka,
    - Půjčka na konsolidaci,
    - Půjčka na vaše projekty,
    - Půjčka na podporu rodiny,
    - Půjčka na školení vašich dětí.
    - Půjčka pro vaše potřeby.

    Dostanete úvěr ve vší upřímnosti a rychle do 24 hodin, váš úvěr vám bude poskytnut bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu, vy, kdo to potřebuje, naléhavě. Žádáme vás, abyste nás kontaktovali , tady jsou naše kontakty:

    E-mail: obermajerjosef701@gmail.com
    publikované: 02.11.2020 04:30:21 | autor: oberoj (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. svedectvo

    AKO SA MOHU ZARADIŤ S LÁSKOU MÔJHO ŽIVOTA? LÁSKY KONTAKT DR. OSUNOGIE
    NAJLEPŠIE LÁSKY KÚZELNEHO Kúzla po celom svete
    Ahoj všetci, volám sa Aniester Z Bratislavy som veľmi nadšený, že moje zlomené manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť potom, čo mňa a naše 2 deti opustil pre inú ženu. Po 8 rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Bardejova za inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už svojho otca nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné trápenia a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si prajem, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj rozrušený a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na web, ktorý naznačoval, že Dr.OSUNOGIE môže pomôcť dostať sa späť späť rýchlo. Cítil som teda, že by som ho mal vyskúšať. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu tak veľmi chýbam ja a deti, takže úžasné !! Tak sa v ten istý deň vrátil s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo teraz silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Balogunovi. je taký silný a rozhodol som sa podeliť o svoj príbeh na internete, že Dr.OSUNOGIE je skutočné a silné kúzlo, ktoré sa vždy bude modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého späť alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, obráťte sa teraz na toto silné kúzlo na kúzla. Tu je jeho kontakt: (osunogie@gmail.com)
    publikované: 02.11.2020 19:12:25 | autor: aniester (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Gerylove@gmail.com
    MG !! Toto je určite šokujúce a skutočné Svedectvo..Ja som 17. septembra 2019 navštívil fórum na internete. A na fóre som videl úžasné svedectvo tohto mocného a skvelého doktora zvaného dr allam..Neverbelievedit , pretože nikdy predtým som o mágii nič nepočul a ani som sa o nich nedozvedel. Žiadna duša by ma nemohla ovplyvniť v tom, čo sa stalo, kým mi to neurobil dr allam a neobnovil mi moje 6-ročné manželstvo a nepriniesol myspouseback mein the same 48hoursjustas Čítal som na internete ... Ó, môj Bože, som skutočne ohromený a šokovaný, keď moja žena pokľakla a prosila o odpustenie a o to, aby som ju prijala späť. Mám už naozaj málo výrazov a ja neviem, koľko vám môžem vyjadriť moje uznanie. sú Bohom poslaným mne a celej mojej rodine .. Tu je ... je najlepší lekár online a jeho výsledkom je 100% záruka .. e-mail dralahalah@gmail.com .... WhatsApporcall +2348115720823 ... prosím, kontaktujte ho ešte dnes je skvelý ....
    publikované: 12.11.2020 09:18:57 | autor: Branovic mskiv (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. HARRISON kuka5
    JE SKUTEČNÉ, ŽE MNOHO SPELLOVÝCH KASTELOV JE NEPRAVDOVÝCH TOTO JE JEDINÝ KAZETNÝ KASTELOVÝ PRÍPAD, KTORÝ MOHOL NÁVRATNÚ MOJU Dievčatku POSLEDNÝ TÝŽDEŇ PO NIEKOĽKOM NEPRÁVNOM KOSTELI ZBIERAL MOJE PENIAZE, KONTAKTUJTE DR ALASHIRA, ŽE STE DOBRÝ MUŽ (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.
    publikované: 12.11.2020 09:33:59 | autor: Magie (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. good
    Keď som našiel Dr.Wealthy, zúfalo som potreboval priviesť svojho bývalého milenca späť. Nechal ma pre inú ženu. Stalo sa to tak rýchlo a ja som do situácie nemal vôbec žiadne slovo. Proste ma vyhodil po 3 rokoch bez vysvetlenia. Kontaktoval som Dr.Wealthyho a ten mi povedal, čo musím urobiť, aby mi mohol pomôcť, a urobil som to, čo mi povedal, potom, čo som mu poskytol, čo chcel, vrhol kúzlo lásky, ktoré nám pomôže dať sa znova dokopy. Krátko po tom, čo urobil svoje kúzlo, môj priateľ mi začal písať správy znova a cítil sa hrozne za to, čo mi práve dal. Povedal, že som najdôležitejšou osobou v jeho živote a on to teraz vie. Nasťahovali sme sa k sebe a bol mi otvorenejší ako predtým a začal so mnou tráviť viac času ako predtým. Odkedy mi Dr.Wealthy pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a má mi bližšie ako predtým. Dr.Wealthy vrelo odporúčam každému, kto potrebuje pomoc. E-mail: wealthylovespell@gmail.com. Zavolajte mu alebo ho pridajte na whatsapp prostredníctvom: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOGOVÁ STRÁNKA: Blog: https://wealthylovespell.blogspot.com
    publikované: 10.12.2020 09:07:52 | autor: Rebecca (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. svedectvo


    NALIEHAVO, EFEKTÍVNE LÁSKOVÉ ČAROVANIE, ABY SOM RÝCHLO ZÍSKALI EX ZADARMO A ZACHRÁNILI SVOJE MANŽELSTVO.! Kontakt: Volám sa GLAUCIA. Keď som čítal online svedectvo o tom, ako DR.OGHEGHE, najväčší a najsilnejší kúzelník kúziel, pomáha prinavrátiť rozvodu manžela EX LOVER. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez toho, aby z toho vyplynul akýkoľvek výsledok. Len som nechal prejsť príspevok a presunul sa na fórum. Na moje upozornenie znova, niekto zverejnil a povedal, že je testovaný a dôveryhodný kúzelník. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž DR.OGHEGHE, o ktorom hovorila. Takže nemám inú možnosť, ako skutočne skontrolovať, ako pracuje. Bol som úplne zničený, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, akoby sa celý môj svet stratil v smútku a bolesti. Viem, že to znie divne, ale zo všetkých kúzelníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto vo mne vyvolal dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol späť môjho manžela a splnil všetky moje želania. Teraz je verný, venuje sa mi, každú nedeľu mi ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácie. môj manžel za mnou prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Budem navždy vďačná za to, že som svoj život zmenila z pekla na nebo! Verím, že kto potrebuje pomoc, mal by sa k nemu dostať o pomoc. Nech ťa Boh aj naďalej používa na záchranu narušeného vzťahu. Pre každého, kto má manželské problémy, problémy s rozvodom, stratené milenky alebo akékoľvek problémy súvisiace so vzťahmi, môžete kontaktovať DR.OGHEGHE zázraky dokonalého čarodejníka prostredníctvom e-mailovej adresy: (ogheghen@gmail.com)
    publikované: 13.12.2020 11:26:36 | autor: glaucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. svedectvo
    PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: DR OGHEGHE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..

    Ahojte všetci, volám sa Tiffany. Som tu, aby som strihol svoj nečakaný zázrak, ktorý sa mi stal pomocou DR OGHEGHE. Bola som šťastne vydatá a mali sme tri deti, žili sme spolu ako jedno, pretože sme sa obaja milovali, ale skôr, ako som si to uvedomila, začal môj manžel pôsobiť vtipne a neskôr ma podvádzal, povedal mi, že so mnou nemôže pokračovať, aby bolo to, ako nechal mňa a moje tri deti bez toho, aby si to všimol, ale bolo tu niečo, čo by som mohol urobiť, aby som ho zastavil alebo priviedol späť ku mne. Pracujem, takže som musel platiť deťom školy poplatok a inú zodpovednosť za dobrých päť rokov. Celý deň a noc plačem, pretože som nevedela, čo mám robiť, aby som mala manžela späť, až kým som si tento verný deň neprečítala príspevok od jednej slečny lindy, ktorá svedčila o tom, ako jej veľké čarodejnícke kúzlo pomohlo získať späť jej bývalého. Len som chcel skúsiť šťastie, pretože nikdy neverím, že to bude fungovať, ale na moje najväčšie prekvapenie, spievam novú pieseň, kontaktoval som veľkého čarodejníka a povedal mi, aby som sa nebál, pretože akonáhle dokončí kúzlo, že dostanem späť môj manžel. Neuveriteľné sa stalo v nedeľu, keď mi zavolali, a bol som prekvapený, keď som počul hlas môjho manžela, ktorý sa mi ospravedlňoval, že sa tak veľmi ospravedlňuje za svoje Nesprávne a povedal mi, že je späť doma a sme opäť šťastne zjednotení. Wow!! Veľmi si vážim vaše dobré diela, skvelé DR OGHEGHE. Vždy uznám vaše „ZVLÁŠTNE PRÁCE“ a je tu poznámka, ktorú by som mohol povedať, ako povedať o vás svetu. Takže ak je tu niekto, kto vidí tento príspevok a máte podobné podobné problémy, už sa nemusíte trápiť a kontaktujte tohto skvelého kúzelníka kúziel, ktorý vám môže pomôcť. DR OGHEGHE je k dispozícii kedykoľvek ho kontaktujete .. prostredníctvom e-mailu: (ogheghen@gmail.com)
    publikované: 13.12.2020 14:13:37 | autor: tiffany (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. Som Vďačný DR ADELEKE
    Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..
    publikované: 12.04.2021 10:01:53 | autor: Joann Willson (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. Som Vďačný DR ADELEKE
    Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..
    publikované: 12.04.2021 10:01:53 | autor: Joann Willson (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. SVEDECTVO
    Dobrý deň, chcem sa podeliť o svoje úžasné skúsenosti s najlepším kúzelníkom Dr Adeleke. Môj manžel ma podvádzal, a keď som sa to dozvedela, pohádali sme sa, že podal žiadosť o rozvod, rozplakala som sa a ochorela som, že som nevedela, čo mám robiť alebo ako na to .. išla som online a bola som hľadanie citátov o láske a vecí, ktoré by som urobil, aby si to rozmyslel, a videl som komentáre ľudí, ktorí o ňom hovorili a o jeho skvelej práci a boli to všetky podobné prípady ako moje, zanechali jeho kontaktné informácie, tak som ho kontaktoval a on mi povedal, že nie obávať sa, že po 24 hodinách zruší rozvod a prinúti môjho manžela, aby sa vrátil ku mne, ak urobím všetko, čo ma požiadal, a urobil som všetko, čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie nasledujúci deň večer to bola moja manžel na kolenách prosil ma, aby som ho prijala späť, ešte raz ďakujem. Dr Adeleke je pre mňa skutočne požehnaním, môže vám pomôcť a tiež vám pomôže, len ho kontaktujte: (aoba5019@gmail.com alebo na WhatsApp +27740386124)
    publikované: 20.04.2021 00:01:32 | autor: Jenna Alonso (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Skvelý kúzelník známy ako DR.Uzor
    Funguje to! Môj bývalý ma zablokoval na každej platforme. Trvalo to nejaký čas, asi dva mesiace alebo tak nejako, ale ODBLOKOVAL MNE LEN PÁR HODÍN! Nevzdávaj to! FUNGUJE TO! kontaktujte Dr. UZORa, aby mi pomohol .. teraz sme späť spolu. Verte v tento proces .. Tu jeho kontakt .. Čo ho osloví: +27843290018,
    Pošlite mu e-mail na adresu:: uzorsolutioncenter@gmail.com.
    publikované: 22.05.2021 23:58:20 | autor: Micheal Bella (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. edon@gmail.com
    volám sa Eden so sídlom v Albánsku a pracujem v centrálnej banke v Albánsku na pozícii supervízora predtým, ako som sa oženil so svojou ženou, oženil som sa so svojím kravským robotníkom v mojej organizácii a som typom človeka, ktorý vedieť hovoriť s priateľkou nemohol som jej povedať, pretože sa jej vždy bojím a neviem prečo a myslím si, že je to nedôvera, urobím niekoľko pokusov hovoriť s ňou aspoň aby ​​som jej povedal ako Cítim sa k nej, ale nemohol som.
    To sú vlastnosti, ktoré som v nej našiel a vďaka ktorým sa tu zamilovávam, sledujem takto: je taká krásna, starostlivá, postava je veľmi milá, ambiciózna, nebojácna, obetavá, atraktívna a inteligentná.
    Pozval som ju na niekoľko večerí, ale bál som sa doručiť správy, dievča sa volá Ajola, musím svojho priateľa informovať o tom, cez čo prechádzam, a že môj blízky priateľ mi poslal e-mail od lekára, ktorý mu pomôže urovnať boj medzi mojim blízkym priateľom a jeho manželkou ako pred dvoma rokmi.
    Nikdy neverím v nijaké kúzlo, pretože som veriaci človek, ale dal som to do poriadku, kontaktujem tohto lekára a vysvetlím mu o dievčati, že ju milujem a chcem, aby bola mojou manželkou, a lekár ma požiadal, aby som sa riadila niekoľko krokov, ktoré som urobil, a už po týždni mi Ajola zavolala sama a povedala mi, že ma miluje a práve to viedlo k našej svadbe a pozvali sme lekára na náš svadobný deň a dnes oslavujeme výročie svadby a som veľmi šťastný
    Ak čelíte akýmkoľvek ťažkostiam v živote, neváhajte kontaktovať tohto lekára prostredníctvom tohto e-mailu spellspecialistcaster937@gmail.com
    publikované: 01.06.2021 07:58:47 | autor: Edon (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. James
    Moje meno je Jame, som z Mexika, oženil som sa pred 5 rokmi s dvoma deťmi a máme sa radi ako rodina, moja žena žila v našej krajine pred a potom, čo som ju priniesol do Mexika s deťmi, aby sme môže odísť ako rodina bez odlúčenia a asi po 5 mesiacoch som jej dal prácu a ona pracovala spolu so mnou, ale s inou spoločnosťou, ani len netušila, že už chodila so svojím manažérom na pracovisku, pretože ju pokúša peniaze a materiál, všimol som si doma veľa zlého správania, keď si nechala stále mobilný telefón vložením hesla na mobil, ktoré sa nikdy predtým nestalo, a ako manžel som sa jej na to opýtal, povedala, že si všíma, jedného dňa prišla domov s rozvodom list a ona si zbalí chrbát a odíde so svojím vedúcim kancelárie.
    Snažil som sa ju pokúsiť prosiť a urovnať, ale ona trvala na tom, že ju tak ľúbim a že opustila dve deti. Neviem, čo mám robiť znova, počúvam nepriazeň Radiona kúzla na radion a na tv a ja som kontaktoval doktora a oi mu vysvetlil a on ma požiadal, aby som vykonal nejaké kroky a po 48 hodinách sa moja žena vrátila a začala ma prosiť o odpustenie a ona sa v tom čase už nikdy nechovala čudne a dokonca miluje ma viac.
    teraz je bezpodmienečne milujúca a starostlivá - tento môže byť dotyk príliš ideálny, ale napriek tomu dôležitý. Dobrá manželka miluje svojho manžela bezpodmienečne. Nestanovuje prekážky alebo kritériá pre všeobecné správanie, neposudzuje toho chlapa a nezbavuje ho v časoch sporu napriek vlastným problémom. Aj keď sa jej urobí zle, pokúsi sa problém vyriešiť, ako by z toho mohla viniť osobu. Toto sú životne dôležité vlastnosti, ktoré vytvárajú dobrú manželku a budujú vzťah viery a dôvery. Starostlivosť tiež odbočuje na vyhodnotenie toho, či vychádza dobre s vašimi priateľmi, rodinou alebo rozšírenými príbuznými. Na konci dňa sa vrátila späť do môjho života.
    ak čelíte rovnakému problému a potrebujete riešenie, obráťte sa na spoločnosť Dr.Pellar so žiadosťou o riešenie vášho problému, toto je jeho e-mail drpellar@gmail.com
    publikované: 01.06.2021 08:02:42 | autor: James (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. how to get your ex back
    Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás
    publikované: 08.06.2021 15:57:45 | autor: kohutova (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. how to get your ex back
    Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás
    publikované: 08.06.2021 23:54:32 | autor: kohutova (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. thank you chubygreat for your help
    Mám niekoľko noviniek o tomto veľkom kúzelníkovi, ktorý pomáha riešiť manželský život ľudí a spojiť ich pomocou jeho kúzla čiernej magickej sily a pomôcť pri riešení riešení a dokonca aj duchovných problémov. Nikdy som neveril na vúdú, ale kvôli problému, ktorý je po ruke (musím vrátiť svoju ženu, aby sa ku mne vrátila). Kontaktoval som ho na jeho e-mailovej adrese chubygreat@gmail.com a on sa rozhodol pre whatsapp a poslal +2348165965904 ako jeho podrobnosti I potom sa mu zdôveril a urobil všetko podľa potreby a v priebehu nasledujúcich 48 hodín ubezpečil, že moja žena zavolala a povedala, že sa vracia domov. pomôž mi poďakovať chubygreatovi za pomoc. môžete kontaktovať jeho WhatsApp podrobnosti +2348165965904 alebo e-mail na adresu chubygreat@gmail.com pre vaše riešenie
    publikované: 25.06.2021 13:25:46 | autor: Edna Madamme (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. thank you chubygreat
    S priateľkou sme sa rozišli včera večer 19. septembra
    Sme spolu už 4 roky.
    Navrhoval som jej, aby sa vydala minulý rok v júni 2017, v skutočnosti sa plánujeme vydať minimálne do roku 2019
    Ale včera večer povedala, že si už nie je istá a že potrebuje nejaký priestor.
    Snažil som sa to prehovoriť,
    a pokúsila sa zmeniť názor, ale stále to nebolo efektívne.
    Úprimne, prežili sme toho veľa, včera večer to povedala
    1. Stal som sa vzdialeným?
    2. Už nie som sladká
    3. Už so mnou nie je spokojná
    Mali sme bitky a boje boli vždy chaotickejšie a ťažšie.
    ale napriek tomu sme to dokázali prežiť až doteraz.
    Možno kvôli mojej nálade? aby som to skrátil, ďakujem Bohu za obnovenie môjho manželstva pomocou Chubygreat. Je pravý a jeho kúzla fungujú ako mágia. môžete ho kontaktovať na gmaile na chubygreat@gmail.com alebo na whatsapp na +2348165965904. NAJLEPŠIE ŠŤASTIE
    publikované: 25.06.2021 13:28:56 | autor: Amira Shan (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Thanks chubygreat for your help
    môj manžel ma opustil niekoľko mesiacov dozadu a pomocou chubygreat sa mi ho podarilo vrátiť späť ku mne a prinútiť ho znova ma milovať. bez ohľadu na to, čo si myslíte, že vo svojom vzťahu prežívate, jednoducho sa obráťte na veľké kúzlo čarodejníka chubygreat@gmail.com s jeho magickými schopnosťami, ktoré dokáže tak nepredstaviteľné veci. našiel som o ňom na internete a kontaktoval som ho, a tak sa všetko normalizovalo. Môžete tiež kontaktovať jeho whatsapp +2348165965904. tvoje riešenie tam je
    publikované: 01.07.2021 17:01:51 | autor: Monika parttr (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. Tessyqw@gmail.com
    2019/2020 Bola pre mňa taká drsná, mám pocit, že neexistujem ... môj život bol taký drsný .. pretože ma opustila moja bývalá manželka .. ako si želám, aby som našiel stroj času, ktorý by trval ma späť v čase zmeniť svoje chyby, keď bol môj vzťah dokonalý, keď ma milovala, ale všetko som brala ako samozrejmosť ... prejavovala mi lásku a starostlivosť, ale nebola som tam pre ňu ... išla som k iným ženám tiež. až kým ma neopustila, kým som si neuvedomil, že bez nej nie som nič ... Hľadám spôsob, ako ju vrátiť späť, ale odmietla sa vrátiť ... život je bez nej ťažký ... išiel som do veľa miest späť spolu, ale odmietla sa vrátiť .. nemohla ju nájsť ... kým som nevidel množstvo skvelých svedectiev o veľkom farárovi Dr. ALASHIRI online. Kto mi dáva šťastie..najskôr do mojej situácie gotworse, rozhodol som sa to skúsiť ... povediem k mojej slobode áno, vráti mi moju slobodu .. prosím priatelia neviem či môžete čítať moje svedectvo alebo nie, ale ak môžete ... Chcem len y outoknow, že prorok ALASHIRA je tu vždy, aby ti pomohol vyriešiť problémy v živote ... Viem, aké to je, pretože život si myslel o lekcii o mne, aby si sa nevzdal..Nerob si starosti so situáciou, v ktorej si dnes, je to len trauma, ktorá sa skončí, skúste len Dr. Prophet.ALASHIRU, je to skutočne Boží muž, pomôže vám uveriť .. Viem, že niektorí ľudia, ktorí si prečítajú túto správu, si budú myslieť, že je to vtipné alebo vtipné. .. ale jednoduchá pravda je, že je to dobrý človek, len si to vyskúšajte vo svojich problémoch .. Poznám veľa ľudí, ktorí majú veľa problémov s hľadaním riešení a odpovedí, skúste dnes, ak vám môže pomôcť. . email dralahalah@gmail.com alebo Whatsapp orcall +2348115720823 .... WhatsApp + 2348141787897 ... e-mail .com vďaka ...
    publikované: 24.07.2021 16:41:59 | autor: Tessy tet (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. voodoo lord je jeden z milióna
    Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som sa nestretol s týmto špeciálnym kúzelníkom s názvom voodoo Lord. Muž, ktorého som si chcela vziať, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a ja som mala emocionálne bolesti. Je so mnou 4 roky a ja ho naozaj veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil kvôli inej žene. keď som mu zavolal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť. Kontaktoval som voodoo lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať niekoľko obradov a po obradoch mi dal uvedomiť si, že iná žena vykonala nejaké kúzla na môjho manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, aby som ho priviedol späť. Najprv som bola podozrievavá, ale skúsila som to a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa ku mne ešte niekedy bude môcť vrátiť, ale teraz som šťastný, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Zverejňujem to na fóre, ak niekto potrebuje voodoo Pánovu pomoc. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo e -mailom (voodooconnect60@gmail.com) a súdna skúška vás presvedčí.
    publikované: 11.08.2021 09:57:12 | autor: Phoebe (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. voodoo lord je jeden z milióna
    Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som sa nestretol s týmto špeciálnym kúzelníkom s názvom voodoo Lord. Muž, ktorého som si chcela vziať, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a ja som mala emocionálne bolesti. Je so mnou 4 roky a ja ho naozaj veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil kvôli inej žene. keď som mu zavolal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť. Kontaktoval som voodoo lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať niekoľko obradov a po obradoch mi dal uvedomiť si, že iná žena vykonala nejaké kúzla na môjho manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, aby som ho priviedol späť. Najprv som bola podozrievavá, ale skúsila som to a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa ku mne ešte niekedy bude môcť vrátiť, ale teraz som šťastný, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Zverejňujem to na fóre, ak niekto potrebuje voodoo Pánovu pomoc. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo e -mailom (voodooconnect60@gmail.com) a súdna skúška vás presvedčí.
    publikované: 11.08.2021 10:00:09 | autor: Phoebe (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. Thanks for your help
    Práve som získal svojho bývalého manžela späť vďaka pomoci odborníkov na kúzlo lásky Dr. OBO
    Môj manžel ma opustil pre inú ženu, boli to iba 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobila som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho získala, ale bolo to všetko. márne, sľúbil som, ale odmietol. Vysvetlil som môj problém priateľovi a navrhla mi, aby som sa radšej obrátil na zaklínača, aby mi pomohol vrhnúť kúzlo, aby som ho priviedol späť. Neostávalo mi nič iné, len to skúsiť. Poslal som správu spellcasterovi s názvom DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a že bude všetko v poriadku po dobu 48 hodín. Začaroval a obnovil lásku a puto medzi mnou a manželom a vrátil sa ku mne po 48 hodinách. Z výsledku som stále nadšený jeho práce. Už neplačte, požiadajte o pomoc spoločnosť DR OBO. Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete mu tiež dať WhatsApp na +2348115365326
    publikované: 27.08.2021 13:49:32 | autor: Sarah Ben (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža
    Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)
    publikované: 06.09.2021 20:49:20 | autor: Amber Luke (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho
    Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro.

    Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259
    publikované: 09.09.2021 00:41:20 | autor: Erica Pablo (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. Osum
    Mäi Numm ass Osum, ech sinn 55 Joer al.
    D'Liewen can have complizéiert sinn a gleeft mir, d'Liewen huet mir vill Tricken gemaach, ech gleewen ni un Voodoo oder Goss, och wann ech e puer Bicher doriwwer gelies hunn. E besonnesche Mann mam Numm Dr.Sango beweist mir datt de Voodoo/Zauber casting wierklech ass an existéiert. Ech hunn dräi Kanner an e léiwe Mann. 12 veľkých vojenských prehôd, z ktorých väčšina pochádza z rôznych krajín, z ktorých väčšina pochádza, je väčšia, väčšia ako veľká, ale veľká časť sveta. meme interesséier an an best bestnes, wéi de Kanner, et huet meng Haut ofgekillt an ech war am Schock well ech mech net erënnere kann datt mir Probleemer haten, spéider Hunn ech erausfonnt datt hie mat enger anerer Fra war, vynasnažíme sa ho vynaložiť, aby sme sa cítili, cítime, hej behuelen sech wéi wann hien nach ni bei mech war, awer ech weess et net. Viac informácií o tejto stránke nájdete nižšie. Viac informácií a viac informácií o Dr.Sango, ako by ste ho mohli nájsť, môžete si vybrať, alebo naraziť na to, či máte problémy s týmto problémom. Ech bezweifelen et, awer hunn decisionéiert et ze maachen. Čím viac, tým viac sa budete snažiť, aby ste to zvládli, a potom vojnová vojna Mann dobaussen, hie sot, hie wousst net wat hie mécht a konnt sech net emol erënneren wéi laang hien net war Doheem, ech si viac informácií, viac informácií o všetkom, čo vám prináša Dr.Sango D'Witch of Enchant, ako sa s ním skontaktujete, keď sa pozriete na to, čo chcete, aby ste získali ďalšie informácie. Ech deelen dofir mäi Zeegnes. Tiež by som chcel vedieť, ako kontaktovať spoločnosť E -mail.
    spellspecialistcaster937@gmail.com
    publikované: 17.09.2021 19:31:04 | autor: Osum (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. Agim
    Môžete si vybrať z nasledujúcich možností: Dr.Sango fir me gemach huet. mum Nohm ass Agim, ech hunn iwwer den Dr.Sango héieren duerch e Frënd deen gehollef hat e Scheedungsprozess virun e puer Wochen ze gewannen, a wéi ech him contactéiert hunn, huet hien mir gehollef meng Mamm ze zauberen. e gesetz dat mäi Liewen an d'Zukunft wierklech besuergt huet, si wollt ni mäi Fortschrëtt, all Kéier wann ech eng Aarbecht an enger Firma kréien, ginn ech zréck wéinst menger Zauberin Schwéiermamm, ech wusten men každý deň si dajte pozor na Dr.Sango, aby ste sa dozvedeli viac o našej svetovej vojne a o vojne, aby ste sa dozvedeli viac o vojne. Môžete si vybrať z nasledujúcich možností: K dispozícii sú aj ďalšie možnosti, ako napríklad pracovať s Dr.Sangom. Ech empfeelen den Dr.Sango ze kontaktéieren. Wann Dir Hëllef braucht, da kontaktéiert hien op senger E -Mail spellspecialistcaster937@gmail.com
    publikované: 17.09.2021 19:31:58 | autor: Agim (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. svedectvo
    Zdravím všetkých, mala som problémy s vlastným dieťaťom. Išla som do všetkých nemocníc, kde som mohla, urobila som všetky druhy lekárskych vyšetrení, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Moja svokra mi dala ťažké časy. Môj manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som prešiel online na knihy o vzťahoch, pričom som narazil na kúzelníka s názvom „DR OUGUNAMEN“. Čítal som o ňom, toľko recenzií a svedectvá, takže som ho ihneď kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch mi urobil kúzlo a uistil ma, že na 3 až 7 dní sa môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň prišiel môj manžel. na svojich dverách a prosiac o odpustenie. Som taká šťastná, že sa moja láska opäť vrátila a nielen to, som niekoľko týždňov tehotná. Neprestala by som o ňom hovoriť. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc na
    E -mail (ugbegundenger@gmail.com)
    publikované: 22.09.2021 19:04:14 | autor: benita (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. DAKUJEM DR. ADELEKE
    Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že hrám lotériu 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, ​​bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som konečne vyhral (27 miliónov dolárov), meno je Dr. Adeleke (aoba5019@gmail.com). alebo ho kontaktujte na čísle whatsApp (+27740386124) iba tak vyhráte v lotérii a najlepšie.
    publikované: 14.10.2021 12:29:43 | autor: Victoria liam (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. Ďakujem Adeleke za pomoc. Dr Adeleke Oba môžete kontaktovať pomocou tohto detailu aoba5019@gmail.com alebo Whatsapp + 27740386124. kontaktujte ho teraz
    Ahojte všetci, volám sa Buma zo Spojených štátov. Život bol bezfarebný predtým, ako mi doktorka Adeleke Obaová pomohla kúzlom lásky, aby som sa znovu stretla s otcom mojich detí. Moja vôľa žiť a užívať si život je späť teraz, keď je moja rodina zachránená. Už nikdy sa nebudem cítiť osamelý. Ďakujem Dr Adeleke Oba, že ste mi priviedli môjho manžela späť. Každému, kto má problémy v manželstve alebo vzťahu, vám dnes odporúčam doktorku Adeleke Oba. Viem, že dokáže vyriešiť váš problém, pretože som živým svedkom jeho skvelej práce. Obráťte sa na Dr. Adeleke Oba, ktorý aj tak vyrieši váš problém. E -mail: aoba5019@gmail.com Volať/Whatsapp číslo: +27740386124
    publikované: 25.10.2021 14:38:25 | autor: Buma Agba (e-mail, web, neautorizovaný)
  68. PERFEKTNÉ KÚZLO LOTÉRIE, KTORÉ FUNGUJE RÝCHLO DO 48 HODÍN

    PERFEKTNÉ KÚZLO LOTÉRIE, KTORÉ FUNGUJE RÝCHLO DO 48 HODÍN

    Videl som toľko svedectiev o Dr. Ilekhojie, skvelom zaklínačovi lotérie, ktorý vám pomôže vrhnúť kúzlo v lotérii a dá vám správne čísla na výhru v lotérii, najprv som tomu neveril, ale keď bol život ťažší, rozhodol som sa to vziať skúsil som ho tiež kontaktovať a povedal som mu, že chcem vyhrať v lotérii, vrhol na mňa lotériové kúzlo, ktoré používam a hrám a vyhral som 3 000 000 $ (TRI MILIONY DOLAROV). Som tak vďačný tomuto mužovi, Dr. Ilekhojie, a dávam to na vedomie každému, kto sa pokúšal vyhrať v lotérii, verte mi, že toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii, toto je skutočné tajomstvo, ktorým sme všetci boli hľadanie. Nestrácajte čas jeho kontaktovaním ešte dnes, aby ste sa aj vy stali víťazom kontaktných údajov uvedených nižšie. gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber +2348147400259
    publikované: 04.11.2021 00:46:55 | autor: Ieva Dante (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. bývalé spätné svedectvo
    Ahoj, volám sa joyce, bola som roky vydatá, kým to nezačalo byť škaredé a takmer zakaždým sme sa hádali a hádali... zhoršovalo sa to v momente, keď podal žiadosť o rozvod... zo všetkých síl som sa snažil, aby sa zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v podaní žiadosti o rozvod... Prosila som a skúšala všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď ma niekto zoznámil s týmto úžasným, skvelým čarodejníkom, ktorý mi nakoniec pomohol... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale len neochotne som sa rozhodol skúsiť to, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber... Tento veľký baba mukuru robil špeciálne modlitby a iné veci, ktoré musel robiť... Do 2 dní mi môj manžel zavolal a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala, urobili pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. preto vynalož zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to naozaj stojí za to. kontaktujte ho e-mailom na (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp..+2348075362900.....
    publikované: 08.11.2021 13:17:27 | autor: Joyce (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. Dobry
    Najprv mi dovoľte začať tým, že stále nemôžem uveriť vlastným očiam, že môj ex, ktorý ma opustil pre inú dámu, je späť do môjho náručia, čo bolo možné pomocou tohto veľkého muža nazývaného greatmutaba a som tu, aby celý svet vedel, čo je tento veľký muž schopný urobiť, pretože ma poveril svojimi silami, ak ste tam vonku a máte problémy dostať svoje ex back alebo ste pacient s rakovinou alebo máte akýkoľvek iný problém alebo ste boli bezdetní, môžete ho pridať na WhatsApp + 2348054681416
    publikované: 10.01.2022 10:43:11 | autor: Bianca (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. Ahojte všetci, volám sa pani Waiter Morison, žijem vo Veľkej Británii, Londýne,
    Ahojte všetci, volám sa pani Waiter Morison, žijem vo Veľkej Británii, Londýne, Liverpoole a dnes som šťastná žena? a povedal som si, že každý veriteľ, ktorý môže zachrániť moju rodinu z našej biednej situácie, odporučím každú osobu, ktorá hľadá pôžičku, veriteľovi, vďaka patrí pánovi Rolandovi Johnsonovi, ktorý mi dal šťastie pre mňa a moju rodinu, bol som potrebujem pôžičku vo výške 300 000,00 eur, aby som mohol začať svoj život úplne odznova, keďže som slobodná matka s 2 deťmi, stretol som tohto čestného a boha sa obávajúceho veriteľa, ktorý mi pomohol s pôžičkou 300 000,00 eur, je to muž, ktorý sa bojí boha , ak potrebujete pôžičku a pôžičku splatíte, kontaktujte ho e-mailom... (mrrolandjohnson62@gmail.com) Pani Waiter Morison
    publikované: 28.01.2022 01:44:49 | autor: mr roland johnson (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. Cením si tvoju prácu voodoo Pane
    Dnes som taká šťastná za pomoc, ktorú mi Pán Voodoo poskytol, aby som dostal svojho manžela späť. Som vydatá päť (5) rokov a bolo to také hrozné, pretože ma môj manžel podviedol a požiadal o rozvod. Počas tohto procesu som na internete narazil na kontakt pána Voodoo, ktorý uverejnilo veľa ľudí. Rozhodol som sa s ním spojiť, vysvetlil som mu moju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, na moje prekvapenie mi povedal, že mi s mojím prípadom pomôže, pretože bez riešenia nie je problém. . Povedal mi, čo mám robiť, pracoval pre mňa a môj manžel sa po dvoch (2) dňoch vrátil, ako sľúbil. Tu oslavujem, pretože môj manžel je opäť doma a naozaj si užívame môj manželský život. Budem pokračovať v písaní na internete o dobrej práci pána Voodoo. Ak čelíte výzvam vo svojom milostnom živote alebo v akomkoľvek inom aspekte života, kontaktujte Pána Voodoo teraz. Napíšte mu voodooconnect60@gmail.com alebo cez WhatsApp na +2348097014925
    publikované: 25.02.2022 01:51:04 | autor: Naome Augusto (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. Blessing
    Po štyroch rokoch manželstva sa môj manžel rozhodol odísť. Robila som všetko, čo som mohla, aby som ho priviedla späť, ale bolo to všetko márne, veľmi som ho chcela späť z lásky k nemu, o všetko som ho prosila, sľúbila, no odmietol. Vysvetlil som svoj problém kamarátke a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval Dr.Sanga, aby mi pomohol vyhodiť kúzlo na zmierenie a získať ho späť. Nezostávalo mi nič iné, len to vyskúšať. Informovala som o tom Dr.Sanga a ten ma ubezpečil, že nie sú žiadne problémy a pred tromi dňami bude všetko v poriadku. Bol očarený a na moje prekvapenie mi na druhý deň manžel zavolal. Bola som veľmi prekvapená, odpovedala som na hovor a on len povedal, že ho veľmi mrzí všetko, čo sa stalo, chce, aby som sa k nemu vrátila. Ak potrebujete pomoc, môžete tiež kontaktovať Dr.Sango
    1) Kúzla lásky
    2) Kúzla stratenej lásky
    3) Rozvodové kúzla
    4) Viazacie kúzla.
    5} Zväčšenie penisu a ďalšie úpravy
    6) Kúzla na demontáž
    7) Odstráňte bývalého milenca
    8.) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii/lotérii
    9) Zväčšenie penisu
    10) Problém s tehotenstvom
    ak máte nejaké problémy, kontaktujte Dr.Sango na jeho email; spellspecialistcaster937@gmail.com
    publikované: 25.02.2022 19:36:04 | autor: Blessing (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. pán voodoo je skutočný
    Dnes som taká šťastná za pomoc, ktorú mi Pán Voodoo poskytol, aby som dostal svojho manžela späť. Som vydatá päť (5) rokov a bolo to také hrozné, pretože ma môj manžel podviedol a požiadal o rozvod. Počas tohto procesu som na internete narazil na kontakt pána Voodoo, ktorý uverejnilo veľa ľudí. Rozhodol som sa s ním spojiť, vysvetlil som mu moju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, na moje prekvapenie mi povedal, že mi s mojím prípadom pomôže, pretože bez riešenia nie je problém. . Povedal mi, čo mám robiť, pracoval pre mňa a môj manžel sa po dvoch (2) dňoch vrátil, ako sľúbil. Tu oslavujem, pretože môj manžel je opäť doma a naozaj si užívame môj manželský život. Budem pokračovať v písaní na internete o dobrej práci pána Voodoo. Ak čelíte výzvam vo svojom milostnom živote alebo v akomkoľvek inom aspekte života, kontaktujte Pána Voodoo teraz. Napíšte mu voodooconnect60@gmail.com alebo cez WhatsApp na +2348097014925


    publikované: 02.03.2022 10:20:42 | autor: Aniha Adrien (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. zaklínač lásky
    CHRÁM RIEŠENIA DR OBODO
    POTREBUJETE Kúzlo ..Všetky druhy kúziel, ako napríklad obchodné kúzlo, manželské kúzlo, kúzlo zázračnej moci pre pastorov, ak potrebujete späť svojho bývalého priateľa alebo priateľku, ak potrebujete dieťa, ak máte duchovné alebo fyzické problém, úspech, zbohatnutie bez ľudskej krvi alebo obety, kúzlo šťastia a priazne, liečime aj choroby a choroby ako HIV/AIDS, RAKOVINA, CUKROVKA, HEPATITÍDA B, mŕtvica, šedý zákal v očiach bez operácie atď. Odporúčam vám, aby ste ma kontaktovali e-mailom: Dr.obodospellcaster@gmail.com alebo whatapp číslo +2347056499372
    publikované: 06.03.2022 23:37:08 | autor: Dr Obodo (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. testimony
    AKO SOM DOSTALA SPÄŤ SVOJHO PARTNERA
    Toto svedectvo je skutočný príbeh a volám sa Monika Simun. S DR ISIKOLO som sa dostal do kontaktu prostredníctvom svedectva napísaného o ňom a tiež som sa stretol s mnohými svedectvami o tom, ako pomáha druhým s ich životom. Vrátiť sa späť s bývalým je jedným z najvnútornejších pocitov, ktoré by mnohí ľudia radi zažili, najmä preto, že spomienky s naším bývalým vždy zatemňujú našu myseľ, keď niekto iný robí niektoré z vecí, ktoré robil náš bývalý. Bola som osamelým rodičom takmer 6 rokov a hoci bol môj bývalý manžel ďaleko od mojich detí, stále si želám, aby sa ku mne raz vrátil. Tento kúzelný lekár, s ktorým som sa stretol, známy ako DR ISIKOLO, mi pomohol s mojimi želaniami a s radosťou môžem povedať, že som späť so svojím bývalým manželom. výsledok sa prejavil po 48 hodinách, ako ma uistil, a láska a spojenie, ktoré sme zdieľali, sa úžasne obnovili. Ak sa chcete úspešne vrátiť so svojím bývalým, kontaktujte tohto skvelého kúzla na jeho Whatsapp +2348133261196 alebo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    publikované: 24.03.2022 14:36:08 | autor: Monika Simun (e-mail, web, neautorizovaný)
  77. Rýchla a spoľahlivá ponuka pôžičky.
    Požičajte si od 50 000 do 200 000 000 Sk a vráťte peniaze od 1 000 Sk/mesiac, čo môžete ľahko spravovať. Je kedykoľvek k dispozícii pre vaše výdavky a pre vaše nepredvídané udalosti. Vyberiete si čiastku, ktorú potrebujete, a mesačnú splátku, ktorá zodpovedá vášmu rozpočtu. Vaša mesačná platba zostáva pevná bez ohľadu na použitú čiastku. Vaša peňažná rezerva je k dispozícii bez dokladu o použití s úrokovou sadzbou 2% ročne. Pre všetky vaše otázky sa prosím obráťte na moju e-mailovú adresu: perdunicole574@gmail.com
    publikované: 02.05.2022 15:26:30 | autor: nicole perdu (e-mail, web, neautorizovaný)
  78. How.i got my ex back
    Bolelo ma, keď sa so mnou môj priateľ rozišiel, ale veľmi silné kúzlo lásky ho priviedlo späť ku mne s jeho kúzlom lásky, a to všetko vďaka nemu, ak chcete, aby mu pomohol, napíšte mu dnes, je veľmi silný: greatmutaba@ gmail. com
    publikované: 05.05.2022 17:22:04 | autor: Sherrie Doreen (e-mail, web, neautorizovaný)
  79. svedectvo
    Takmer som spáchala samovraždu kvôli manželovi, ktorý ma opustil a prestal mi odpovedať na e-maily a SMS. Povedal, že ho podvádzam, snažila som sa ho presvedčiť a prosiť, ale neverí mi ani mi neodpovedá, kým sme sa nepohádali a neboli od seba 6 mesiacov, potom som si uvedomil, že bez neho nemôžem žiť kvôli láska, ktorú k nemu mám. Skúšal som všetko, aby som to dostal späť, ale nefungovalo to pre mňa, niektorí falošní čarodejníci ma oklamali a odišli s mojimi peniazmi, kým som nenašiel tohto muža, ktorý sa volal Dr Agboya, pomohol čarovať a tu sa môj manžel vrátil po 48 hodinách , prosiac ma, aby som mu odpustil, bol som taký prekvapený, že taký džbán ako Dr. Agboya stále existuje. Ak tu niekto potrebuje pomoc, so všetkou úprimnosťou kontaktujte Dr Agboya e-mailovú adresu pre vaše riešenie agboyasolutionhome@gmail.com
    publikované: 06.05.2022 22:46:08 | autor: Bran (e-mail, web, neautorizovaný)
  80. svedectvo
    Po 4 rokoch manželstva som stratil manžela s inou ženou. Mali sme krásne manželstvo, ale on nadviazal vzťah s kolegyňou, ktorá ho prenasledovala. Žije ďaleko od svojej práce a odmieta sa so mnou rozprávať alebo sa vrátiť domov. Bola som taká zničená a ťažko som sa s tým vyrovnávala. Bol som veľmi znepokojený a potreboval som pomoc. Keď som jedného dňa prechádzal internetom, natrafil som na komentár Amber, ktorý naznačoval, že duchovný otec zvaný baba jej pomohol vyriešiť manželské problémy a obnoviť jej narušené vzťahy atď. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu, ktorý som videl vo svedectve, a urobil pre mňa kúzlo. O 3 dni za mnou môj manžel prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja rodina a ja opäť žijeme spolu šťastne. Vďaka tejto babe za to, čo pre mňa urobil. Ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže zoslať kúzlo, ktoré skutočne funguje, odporúčam vám ho kontaktovať. Nesklame vás. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže, pretože som živá slabosť. Jeho e-mailová adresa je agboyasolutionhome@gmail.com.
    A jeho telefónne číslo whats-app je toto +2348112714824,
    Som Luis,. Vďaka za prečítanie.
    publikované: 08.05.2022 11:57:20 | autor: Luis (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. ďakujem za výkonnú prácu UDAMA ADA.
    Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226.
    Zavolajte a Whatsapp pán Udama
    publikované: 23.05.2022 10:47:20 | autor: Anita Filipek (e-mail, web, neautorizovaný)
  82. Chcem, aby sa môj bývalý manžel vrátil tento rok domov
    Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť
    publikované: 02.06.2022 23:48:06 | autor: Veronika Remišova (e-mail, web, neautorizovaný)
  83. nikdy si neprestanem vážiť tvoju prácu voodoo pane
    VOODOO LORD je jednoducho najlepší čarodejník. Z úcty k vám a skutočnej práci, ktorú ste pre mňa urobili, musím toto svedectvo odvysielať čo najviac. Kontaktoval som iných čarodejníkov bez toho, aby som videl nejaké výsledky, prial by som si, aby som vás kontaktoval skôr, dostal som od vás všetko, čo som chcel. Môj manžel bol rok preč a ja som chodila na niekoľko miest, tiež som surfovala po internete a hľadala pomoc, tiež som kontaktovala iných čarodejníkov so žiadosťou o pomoc, ale bez výsledku, skôr som strácala čas, peniaze a iné zdroje, až kým som sa konečne nedostala k Pánovi Voodoo. Keď zoslal kúzlo lásky, konečne mi zavolal môj manžel. Jeho kúzla fungovali magicky a môj manžel je späť plný lásky. Bol to zázrak, zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal mi, aby som mu odpustila, bola som naozaj ohromená a šokovaná, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie, aby som ho prijal späť. Naozaj mám málo slov a stále som veľmi prekvapená, teraz som opäť veľmi šťastná žena. Naozaj si vážim vašu dobrú prácu, Voodoo Lord. Každému, kto potrebuje pomoc skutočného zaklínača, pošlite e-mail voodoo Lord na voodooconnect60@gmail.com alebo mu napíšte na WhatsApp na +2348097014925
    publikované: 22.06.2022 12:41:02 | autor: Mia (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. Zdieľam toto svedectvo s partnermi
    Sheryl Weiss, skutočný životný príbeh:
    Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia problémami vo vzťahoch. Manžel ma opustil pred 3 rokmi. Bol som zranený a potreboval som pomoc, tak som hľadal na internete a narazil som na stránku, kde som videl, ako doktor Ola pomáha iným ľuďom s podobnými problémami. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálne kúzlo. Na moje prekvapenie sa manžel po 24 hodinách vrátil domov. Takto sme sa opäť stretli a v mojej rodine je veľa lásky, radosti a pokoja. Dr. Ola môžete kontaktovať aj na WhatsApp: +27 63 597 0874 alebo e-mailom: drola.banjo@gmail.com. Som živým svedectvom jeho práce, tento človek je skvelý.
    publikované: 07.07.2022 14:30:56 | autor: Sheryl (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. Testimony
    Ďakujem kráľovnej Zazi za lásku a pomoc, ktorú mi a mojej rodine preukazuješ. Volám sa Zixin Feng. Toto svedectvo je jedným zo sľubov, ktoré som vám dal a dúfam, že ho uvidíte. Milujem svoju ženu so všetkým, čo mám. Dal som jej všetko, čo som mohol, a ukázal som jej, ako mi na nej skutočne záleží. bola tiež veľmi dobrá ku mne a našim deťom. v skutočnosti opíšem naše manželstvo ako dokonalé manželstvo, ale všetko sa zmenilo v októbri 2021. Stala sa ľahostajnou voči mne a nášmu synovi. Niekoľkokrát som sa jej spýtal, čo sa deje, ale nepovedala nič. Skrátil som to, konečne opustila mňa a nášho syna v januári 2022. Skoro som sa zbláznil, náš syn stratil sám seba. Boli to pre mňa veľmi hrozné časy. rýchlo dopredu, otvoril som kolegovi vo svojej kancelárii môj problém a povedal mi o kráľovnej Zazi, že v minulosti pomohla jeho priateľovi a zachránila jeho manželstvo. naozaj neverím v duchovné veci, ale rozhodol som sa ju vyskúšať. Kráľovná Zazi mi povedala príčinu problému a do 4 dní bola schopná nájsť riešenie. Chlapci, moja žena je so mnou späť doma a naša rodina je opäť zjednotená. O niekoľko dní k nám prišla pani, ktorá ten problém spôsobila, aby sa priznala k svojim zlým skutkom a prosila o odpustenie. Moja rodina je ti navždy vďačná, Matka Zazi. Tu je jej e-mail: queenzazi1000@gmail.com a whatsApp: +447405594942 Pomôžte nám to zdieľať, kým sa to nedostane ku kráľovnej Zazi a možno pomôžete aj priateľovi.
    publikované: 15.07.2022 21:35:32 | autor: Zixin (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. Voodoo lord 😀😃😀😀
    Povedal váš muž zrazu, že sa chce rozviesť a vy ste sa nikdy nechceli rozviesť, pretože ho nemôžete prestať milovať? Potom už nehľadajte, pretože pán Voodoo, veľký čarodejník je pre vás. Keď mi stroskotalo manželstvo, zlomilo mi to srdce a ovplyvnilo to aj moju prácu, pretože som stále premýšľal a nesústredil sa. Naozaj milujem svojho manžela, takže hľadám spôsoby, ako ho získať späť po tom, čo som žil niekoľko mesiacov oddelene. Narazil som na svedectvo muža, ktorý povedal, že sa mu podarilo získať povýšenie s pomocou veľkého pána čarodejníka Voodoo, tak som získal jeho kontakt a kontaktoval som ho. Vysvetlila som mu manželské problémy a on ma uistil, že veci budú v poriadku, dúfala som a povedal niekoľko vecí, ktoré treba urobiť, aby som dosiahol svoj cieľ. Riadila som sa jeho pokynmi a dnes žijem opäť šťastne so svojím manželom, je naozaj skvelým čarodejníkom. V prípade akýchkoľvek životných problémov kontaktujte pána Voodoo na  WhatsApp +2348097014925 alebo e-mailom: voodooconnect60@gmail.com. nebudete ľutovať, že ste ho kontaktovali.
    publikované: 20.07.2022 13:01:47 | autor: Nikolina Vesic (e-mail, web, neautorizovaný)
  87. Pán voodoo mi zachránil manželstvo
    Môj domov bol plný nekonečných problémov a nešťastí, ktoré viedli k rozvodu, ktorý som s manželom nikdy nechcela. Všetko sa zlomilo a išli sme každý svojou cestou. Snažila som sa ísť ďalej, ale bolo to pre mňa veľmi ťažké, pretože som stále milovala svojho manžela a moja dcéra vždy plakala, pretože chcela získať svojho otca späť. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma prinútilo kontaktovať VOODOO LORD po tom, čo som videl toľko dobrých komentárov k jeho práci. Uistil ma, že uzmieri mňa a môjho manžela svojím kúzlom na zmierenie, ktoré bude musieť urobiť. S radosťou môžem povedať, že po 48 hodinách som dosiahol želaný výsledok, láska a šťastie boli obnovené a dali sme sa opäť dokopy a toto opätovné stretnutie je navždy. Ďakujem VOODOO LORD za to, že odviedol veľmi dobrú prácu pri záchrane mojej rodiny. Nikdy nie je príliš zaneprázdnený, aby niekomu pomohol. Takže ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho teraz. napíšte mu voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925
    publikované: 20.07.2022 14:50:24 | autor: Becca (e-mail, web, neautorizovaný)
  88. vasedoplnky.sk
    Toto je prvýkrát, čo som sa stretol s vašou webovou stránkou... To je zle!!! Prečítala som si už niekoľko článkov a chcem viac :) Je to zábava čítať a ty si trafil môj vkus čo najviac. Ďakujem a srdečne pozdravujem :)
    publikované: 01.08.2022 12:27:33 | autor: Vasedoplnky (e-mail, web, neautorizovaný)
  89. Pán voodoo zachránil moje manželstvo a urobil zo mňa matku
    Toto šťastie si jednoducho nemôžem nechať pre seba. Vydala som sa pred 10 rokmi bez dieťaťa na ukazovanie, môj manžel sa ku mne začal správať pohŕdavo spolu s mojou svokrou. Frustrovalo ma to, hľadal som pomoc online, potom som videl veľa svedectiev o tom, ako VOODOO LORD pomohol mnohým mužom a ženám. Okamžite som ho kontaktoval na Whatsapp a vysvetlil som mu moju situáciu, sľúbil pomoc, dal nejaké pokyny, ktoré som musel dodržiavať, aby som priniesol dokonalé výsledky. Urobila som všetko tak, ako mi povedal, neskôr mi povedal, aby som po 2 týždňoch išla do nemocnice na tehotenský test a na moje prekvapenie som bola tehotná a bola to pre mňa naozaj skvelá správa. Som mu veľmi vďačná, pretože som porodila krásnych chlapcov (dvojčatá), ktorí vyzerajú ako ich otec. Teraz mám pokoj vo svojom dome s manželom a svokrou. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com
    publikované: 10.08.2022 14:56:50 | autor: Victoria Hernan (e-mail, web, neautorizovaný)
  90. Pán voodoo zachránil moje manželstvo a urobil zo mňa matku
    Toto šťastie si jednoducho nemôžem nechať pre seba. Vydala som sa pred 10 rokmi bez dieťaťa na ukazovanie, môj manžel sa ku mne začal správať pohŕdavo spolu s mojou svokrou. Frustrovalo ma to, hľadal som pomoc online, potom som videl veľa svedectiev o tom, ako VOODOO LORD pomohol mnohým mužom a ženám. Okamžite som ho kontaktoval na Whatsapp a vysvetlil som mu moju situáciu, sľúbil pomoc, dal nejaké pokyny, ktoré som musel dodržiavať, aby som priniesol dokonalé výsledky. Urobila som všetko tak, ako mi povedal, neskôr mi povedal, aby som po 2 týždňoch išla do nemocnice na tehotenský test a na moje prekvapenie som bola tehotná a bola to pre mňa naozaj skvelá správa. Som mu veľmi vďačná, pretože som porodila krásnych chlapcov (dvojčatá), ktorí vyzerajú ako ich otec. Teraz mám pokoj vo svojom dome s manželom a svokrou. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com
    publikované: 22.08.2022 08:34:12 | autor: Victoria Hernan (e-mail, web, neautorizovaný)
  91. LOAN OFFER APPLY NOW
    Dobrý deň, hľadáte pôžičku na konsolidáciu dlhu, nezabezpečené pôžičky, podnikateľské pôžičky, hypotekárne pôžičky, pôžičky na autá, študentské pôžičky, osobné pôžičky, rizikový kapitál atď. Som súkromný veriteľ, poskytujem pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom s nízkymi a primeranými úrokovými sadzbami vo výške 2%. E-mail na adresu: christywalton355@gmail.com
    publikované: 26.08.2022 01:52:10 | autor: Christy Walton (e-mail, web, neautorizovaný)
  92. Potrebujem pomoc dobrého kúzla, ktoré mi pomôže vrátiť sa môj bývalý milenec
    Volám sa Tiffany Lacey a som veľmi rada, že som na tomto blogu uverejnila informácie o tom, ako mi skvelý čarovač pomohol priviesť späť lásku môjho života. Viem, že existuje veľa žien ako ja, ktoré urobili toľko, aby mali späť svojho manžela, som tu, aby som vám všetkým povedal, aby ste už ďalej nehľadali, pretože odpoveď je tu. Úprimne verím, že ak existuje až päť kúziel, ako je DR IBINOBA, tento svet by bol lepším miestom, videl som ľudí, ktorí sa sťažovali na to, ako falošní čarovači sľúbili, že im pomôžu, ale nemohli, ale s DR IBINOBA vám hovorím, že váš problém je už vyriešený. S manželom sme boli od seba 3 ROKY a nedokázal som bez neho vydržať žiť, skúšal som všetko, aby som ho mal späť, ale nič nefungovalo, kým som nevidel početné svedectvá o čarodejníkovi menom DR IBINOBA a o tom, aká skvelá je jeho práca. . Okamžite som ho kontaktovala a nasledovala kroky, ktoré mi boli povedané, a o 72 hodín mi môj bývalý milenec zavolal a dychtil po mojom odpustení, že si nepraje nič iné, ako mať ma navždy v náručí. Cítila som toľko radosti a šťastia, že som našla DR IBINOBA, dúfam, že všetci tu nájdete toto moje svedectvo a dostanete svojho manžela späť už za 72 hodín. DR IBINOBA whatsapp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com...Ste ďalší, kto sa s každým podelí o svoje svedectvo
    publikované: 31.08.2022 16:03:53 | autor: Tiffany Lacey (e-mail, web, neautorizovaný)
  93. Testimonianza
    Môj život sa zničil, keď ma manžel poslal baliť, po 17 rokoch, čo sme spolu. Bola som stratená a bezmocná po tom, čo som vyskúšala toľké spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby ma vzal späť. Jedného dňa som bol v práci neprítomný a nevedel som, že mi volá môj šéf, tak si sadol a spýtal sa ma, o čo ide. Povedal som mu a on sa usmial a povedal, že to nie je problém. Nikdy som nepochopil, čo tým myslel, nebol problém dostať môjho manžela späť, povedal, že použil kúzlo, aby dostal svoju ženu späť, keď ho opustila kvôli inému mužovi a teraz sú spolu až do dnešného dňa a najprv som bol šokovaný. taká vec od môjho šéfa. Dal mi e-mailovú adresu veľkého zaklínača, ktorý mu pomohol získať jeho manželku späť, nikdy som neveril, že to bude fungovať, ale nemal som inú možnosť, ako sa skontaktovať so zaklínačom, čo som urobil, a požiadal ma o informácie a že môj manžel mu umožnil vyčarovať kúzlo a poslala som mu podrobnosti, ale po dvoch dňoch mi mama volala, že môj manžel prišiel s prosbou, že ma chce späť, nikdy som tomu neverila, pretože to bolo ako sen a ja musela som sa ponáhľať dolu k mojej matke a na moje najväčšie prekvapenie môj manžel kľačal predo mnou a prosil o odpustenie, že chce mňa a deti späť domov, potom som zavolala DR IREDII ohľadom náhlej zmeny môjho manžela a on to urobil je mi jasné, že môj manžel ma bude milovať až do konca sveta, že mi nikdy nespustí zrak. Teraz sme sa s manželom opäť dali dokopy a začali sme robiť príjemné veci, ktoré ešte nerobil, robí ma šťastnou a robí to, čo má ako muž robiť, bez toho, aby sa nadával. To všetko vďaka DR IREDIA. Ak potrebujete pomoc ohľadom manželstva, láskavo kontaktujte DR IREDIA o pomoc. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drirediaherbalhome@gmail.com Je to spoľahlivý muž.
    publikované: 07.09.2022 18:00:38 | autor: Camila Alan (e-mail, web, neautorizovaný)
  94. How I got my ex back
    Chcem svedčiť o mocnom čarodejníkovi, ktorý vráti môjho bývalého priateľa, všetko to začalo, keď som mu zobral telefón a videl som, ako mu dáma napísala, že sa jej to naposledy páčilo a konfrontoval som ho s tým, bol nahnevaný a prestal so mnou hovoriť od toho dňa sa začal správať čudne, potom mi povedal, že ma už nechce, že miluje niekoho iného, ​​bol som taký divný, že som plakal celé dni a noci, zablokoval ma na svojom Instagrame a na telefóne, takže som sa nemohol dovolať už ma to zarmútilo a plakalo, ešte viac som hľadal pomoc online, keď som videl komentár o doktorovi Mutabovi skvelá práca Kontaktoval som ho a povedal som mu o svojich problémoch a urobil som všetko, o čo ma požiadal povedal mi po 24 hodinách môj bývalý sa ku mne vráti, no pochyboval som o ňom, pretože môj bývalý už so mnou nechcel mať nič spoločné, na druhý deň mi na moje najväčšie prekvapenie zavolal a prosil ma, aby som mu dala ešte šancu, teraz sme obaja spolu šťastní vďaka Dr Mutaba môže pomôcť aj vám Dr Muta ba kontaktné údaje nižšie. greatmutaba@ aol. com alebo whatsapp ho +2348054681416
    publikované: 18.09.2022 10:40:03 | autor: Alisha Cherih (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. Easy Loan Offer Apply Now
    Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
    publikované: 13.10.2022 13:54:32 | autor: Mike Morgan (e-mail, web, neautorizovaný)
  96. voodoo lord prinútil moju priateľku prestať podvádzať
    Moja priateľka začala chodiť s inými chlapcami a prejavovala mi málo alebo žiadnu lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážala, že sa so mnou rozíde, ak sa jej opovážim opýtať na jej príbeh s inými chlapcami. Bol som úplne zničený a zmätený, kým mi starý priateľ nepovedal o veľmi účinnom zaklínačovi na Internete Voodoo Lord, ktorý pomáha ľuďom so vzťahmi a manželskými problémami, ako aj pomáha liečiť rôzne choroby silou svojich kúziel. Najprv som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som ho kontaktoval, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, postupoval som podľa jeho pokynov a prinieslo to dobré výsledky. Teraz prestala flirtovať s inými chlapcami a bola len so mnou... Toto je jeho kontaktný e-mail – voodooconnect60@gmail.com a WhatsApp +234 8097014925 a tiež Telegram +234 8097014925.
    publikované: 21.10.2022 14:02:23 | autor: Andrea (e-mail, web, neautorizovaný)
  97. dobré svedectvo
    V júni som stratil vzťah. Môj bývalý ma opustil s toľkými bolesťami a odvtedy mám zlomené a zlomené srdce. Oslovil som niekoľko čarodejníkov a len pár z nich ma dokázalo okradnúť o peniaze bez akéhokoľvek výsledku. Navštívil som toľko stránok online, aby som hľadal dobrého čarovača, až kým som nedostal pokyn kontaktovať VOODOO LORD na voodooconnect60@gmail.com. Spočiatku som mu nikdy neveril, pretože žiadal nejaké množstvo peňazí na nákup vecí, trvalo mu tri týždne, kým ma presvedčil, a niečo mi napadlo a povedal som, nech ho vyskúšam. Bol som veľmi šokovaný, keď môj bývalý zavolal niekoľko dní po tom, čo som poslal VOODOO LORDovi peniaze na veci, ktoré potrebuje. Ospravedlnil sa za všetko, čo urobil zle, a som veľmi šťastný, že sme dnes spolu, pretože mi včera večer požiadal o ruku. Poradím vám, aby ste sa obrátili na voodooconnect60@gmail.com, pretože v mojom živote urobil zázraky a verím, že vám môže pomôcť aj z akéhokoľvek problému, ktorému by ste mohli čeliť, pretože pracuje skutočne a všetko podrobne vysvetľuje. Jeho whatsap +234 8097014925, vyskúšajte ho a zostaňte šťastní
    publikované: 21.10.2022 22:27:03 | autor: Branislava (e-mail, web, neautorizovaný)
  98. Endre
    Dobrý deň,

    Som registrovaný súkromný veriteľ peňazí. Poskytujeme pôžičky na pomoc ľuďom, spoločnostiam, ktoré potrebujú aktualizovať svoj finančný stav na celom svete, veľmi minimálne ročné úrokové sadzby len 2% do roka - 30 rokov splácania futamido v ktorejkoľvek časti sveta. Poskytujeme úvery v rozmedzí 2 000 – 500 000 000 €. Pôžičky sú dobre zabezpečené a najdôležitejšia je maximálna bezpečnosť. Záujemca nech nás kontaktuje e-mailom: (dakany.endre@gmail.com)

    Ponuka pôžičky.
    publikované: 25.10.2022 05:08:35 | autor: Endre (e-mail, web, neautorizovaný)
  99. solutiontemple.info
    Som pani nadeen, chcem sa tu vyjadriť k môjmu osobnému stretnutiu s kňazom Adu, ktoré pomohlo obnoviť harmóniu v mojom manželstve a tiež dal môjmu životu nový zmysel. Chcem, aby ste všetci vedeli, že kňaz adu mi pomohol obnoviť lásku späť moje manželstvo, ktoré bolo rozbité, bolo obnovené a môj manžel je späť v dome a prevzal plnú zodpovednosť za rodinu. s pomocou kňaza. Na poďakovanie jednoducho slová nestačia. Ste skutočne požehnaním pre človeka. ak sa chcete stretnúť s kňazom a vyriešiť váš problém, jeho e-mail [https://solutiontemple.info]
    publikované: 03.11.2022 23:15:56 | autor: nadeen (e-mail, web, neautorizovaný)
  100. love
    2,950 / 5,000
    Translation results
    Ahoj, som NIRA SHALOM, som tu, aby som rozšírila túto dobrú správu do celého sveta o tom, ako som získala späť svoju bývalú lásku. Bláznil som sa, keď ma moja láska opustila kvôli inému dievčaťu minulý mesiac, ale keď som stretol priateľa, ktorý ma zoznámil s Babou Wale da Wiseman, veľkým poslom, porozprával som Baba Wale svoj problém o tom, ako ma moja bývalá láska opustila a tiež ako som potreboval získať prácu vo veľmi veľkej spoločnosti. Povedal mi len, že som prišiel na správne miesto, kde dostanem to, po čom moje srdce túži bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Povedal mi, čo musím urobiť, Potom, čo to bolo urobené, Počas nasledujúcich 2 dní mi moja láska zavolala na telefón a ospravedlňovala sa, že som žila predtým a tiež v nasledujúcom týždni po tom, čo mi moja láska zavolala prosiť o odpustenie, bol som pozvaný na pohovor do mojej želanej spoločnosti, kde by som potreboval pracovať ako nadriadený. Som taká šťastná a ohromená, že to musím povedať celému svetu o tom, ako mi Baba Wale pomáha splniť túžbu môjho srdca. Baba Wale je špecialista na všetky druhy kúziel a dobrej mágie. Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, kontaktujte Baba Wale na nasledujúcej e-mailovej adrese: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Ďakujem neskôr
    publikované: 11.11.2022 21:58:41 | autor: Nira Shalom (e-mail, web, neautorizovaný)
  101. Ech wäert fir ëmmer dem Dr Ilekhojie
    Ech wäert fir ëmmer dem Dr Ilekhojie dankbar sinn fir meng gebrach Bestietnes ze fixéieren nodeems mäi Mann mech fir seng Meeschtesch verlooss huet. Ech hunn ni un Zauber gegleeft bis mäi Frënd mech him agefouert huet. Am Ufank war ech skeptesch iwwer hien well ech vill iwwer gefälschte Leit héieren hunn déi sech virstellen, awer ech hunn meng Zweifel hannert mir gesat well ech verzweifelt war mäi Mann zréck ze kréien. Hien huet mir gutt erkläert a versprach, datt mäi Mann no sengem Reconciliatiounsritual eleng heem kënnt. Et huet nëmmen dräi Deeg gedauert ier mäi Mann zréckkoum. Ech liewen erëm glécklech mat mengem Mann no sou vill Kämpf a Scheedungsdrohungen. Merci Dr Ilekhojie. Säin direkten Telefon oder Whatsapp: +2348147400259 oder E-Mail:{gethelp05@gmail.com}
    publikované: 23.11.2022 22:46:39 | autor: Galeti Tomas (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. svedectvo


    Volám sa Ashley Vivian, som tu, aby som sa podelila o svedectvo o tom, ako mi doktor OSUNOGIE pomohol. Po 1/5 ročnom vzťahu s priateľom sa zrazu zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, vymýšľal si výhovorky, že ma stále nevidí. Prestal mi odpovedať na hovory a sms a prestal sa so mnou pravidelne stretávať. Potom som ho niekoľkokrát začala prichytávať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas na premýšľanie o našom vzťahu. Ale nemohol som na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto čarodejníkovi menom Dr OSUNOGIE a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu svoje problémy. Vrhol na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa ku mne môj priateľ vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať a po niekoľkých mesiacoch sme sa spolu presťahovali a bol ku mne otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a sme šťastne manželia už 3 roky so synom. Odkedy mi doktor OSUNOGIE pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a bližší ako predtým. Môžete sa tiež obrátiť na tohto kúzelníka a opraviť svoj vzťah e-mailom: osunogie@gmail.com
    publikované: 25.11.2022 21:10:44 | autor: vivian (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. svedectvo

    Po 10 rokoch manželstva sme sa s manželom pohádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Bratislavy za inou ženou. to, čo tento veľký kúzelník nedokáže, neexistuje, keď som cítil, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužuje moje srdce, moje srdce bolo plné smútku a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne mohol vrátiť, naozaj som sa bála a potrebovala som pomoc, tak som hľadala pomoc online a natrafila som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor OSUNOGIE môže pomôcť rýchlo dostať bývalého späť. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil kúzlo lásky. O 11 hodín neskôr mi môj manžel naozaj zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbam, tak úžasné!! Tak sa v ten istý deň vrátil s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoje chyby a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr OSUNOGIE. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. OSUNOGIE je skutočný čarodejník, za ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho ex milenec späť alebo zachrániť svoje manželstvo rýchlo. Už neplačte, kontaktujte tohto mocného čarovača Dr OSUNOGIE hneď teraz. kontakt: osunogie@gmail.com
    publikované: 27.11.2022 07:28:35 | autor: Anna (e-mail, web, neautorizovaný)
  104. svedectvo
    Moje meno je CLARA. Chcem poďakovať DR OSUNOGIE za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nedokázal prinútiť veriť, že list, ktorý sa chystám napísať, jedného dňa skutočne bude napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaná, nadaná a talentovaná osoba, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa spojili s DR OSUNOGIE. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. DR OSUNOGIE mu umožňuje uvedomiť si, ako veľmi sa navzájom milujeme a potrebujeme. Tento muž je skutočný a dobrý. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktný e-mail (osunogie@ gmail.com)
    publikované: 10.12.2022 18:37:45 | autor: clara (e-mail, web, neautorizovaný)
  105. 💕💕💕💕
    Väčšina ľudí v súčasnosti trpí a má bolesti v rôznych vzťahoch a zdraví, pretože je ťažké opustiť svoju pravú lásku, niekedy sa tvárime, že je všetko v poriadku, ale nie je. Aby sme mali milovaného človeka, snažíme sa nájsť radosť a šťastie aj prostredníctvom puta, ktoré ste si rokmi vytvorili. Voodoo Lord je tu, aby pomohol zlomenému a chorému telu svojimi mocnými kúzlami. Je schopný obnoviť život lásky, ktorý bol preč. Jeho kontakt je voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Ľuďom so vzťahovými či manželskými a aj zdravotnými problémami odporúčam, aby ho čo najskôr kontaktovali. Tiež pomohol tým, ktorých som odporučil, nájsť riešenia ich vlastných problémov. Je taký skutočný a čestný. Keď ho kontaktujete, nemáte čo stratiť, takže teraz vyhľadajte pomoc.
    publikované: 23.02.2023 14:28:10 | autor: Milania Lacko (e-mail, web, neautorizovaný)
  106. voodoo lord je skutočne najlepší
    Chcem, aby svet poznal skvelého muža, ktorého väčšina ľudí pozná ako pána voodoo, ktorý má dokonalé riešenie na problémy vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla k pánovi voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť späť môjho manžela a otehotnieť, pretože ma manžel opustil, pretože som po 14 rokoch manželstva nemohla otehotnieť. Nedávno som na internete čítal niekoľko svedectiev, že niektorí ľudia napísali o voodoo Lord a veľmi ma to potešilo a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale to urobil, keď prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou mamou dvojičiek, chlapčeka a dievčatka a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastní. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo si ho pridať na whatsapp [+234 8097014925]  Môžete ho kontaktovať ešte dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.
    publikované: 24.02.2023 05:30:44 | autor: Tanya Monroe (e-mail, web, neautorizovaný)
  107. Dr Ayo
    Ďakujem vám, pane, za vaše skutočné kúzla. Je to naozaj neuveriteľné a v živote som nič podobné nezažil. Predtým, ako som ťa stretol, Pane, skúšal som všetky možné spôsoby, ako získať svoju ženu späť, ale v skutočnosti som si uvedomil, že mi nič nefungovalo a že moja žena si ku mne vypestovala veľa nenávisti. nebola žiadna nádej na opätovné stretnutie s mojou bývalou manželkou a deťmi. Ale keď som si prečítal dobré recenzie na vašu prácu, pane, rozhodol som sa to vyskúšať a urobil som všetko, čo ste mi prikázali a ja som vám dôveroval a postupoval podľa vašich pokynov presne tak, ako ste mi zaručili do 48 hodín, a to bolo presne vtedy volala mi manželka.. Teraz sme spokojnejší ako kedykoľvek predtým. Všetko vyzerá perfektne a tak prirodzene! Ďakujem veľmi pekne za vaše autentické a nesporné kúzla. Ďakujem pane za pomoc. Takže sľubujem, že o vás poviem svetu skvelú prácu, Ak potrebujete pomoc vo vašom manželstve s nefunkčným vzťahom, kontaktujte Dr. AYO hneď teraz a požiadajte o naliehavú pomoc WhatsApp +2347055691377 alebo e-mail drayospell@gmail.com Chcem každého, kto čelí akýmkoľvek problém by mal tiež čoskoro vydať svedectvo. Tak ako ja dnes
    publikované: 24.04.2023 20:55:28 | autor: John Kelvin (e-mail, web, neautorizovaný)
  108. Dr Ayo
    Volám sa Andrea Rose, pochádzam z Anglicka a píšem ďalšie svedectvo o dobrej práci, ktorú vykonal verný DR. AYO, čarodejník. v živote som si nemyslel, že existuje niečo také ako duchovný príhovor. Môj problém sa začal pred deviatimi mesiacmi, keď sa otec mojich detí začal správať zvláštne, nikdy som nevedela, že má pomer mimo nášho manželského domu. že svitanie vo mne v ten 19. neverný deň 21. apríla o 16:23 hod. keď si prišiel do domu vyzdvihnúť veci, keď som zistil, že sa mu situácia vymkla spod kontroly a potom mi povedal, že sa zrieka manželstva, ktoré som si vybudoval viac ako keď som mal päť rokov, bol zmätený a ohromený, že Volal som priateľom a rodine, ale bezvýsledne. O dva mesiace neskôr som začal mať problémy s tým, že moje deti boli staré v prenájme a tým všetkým som si toho naozaj prešiel veľa. až kým som jedného dňa nebrowsoval po internete a nemal som možnosť stretnúť čarodejníka, ktorý tomu nikdy neveril, no potreboval som, aby sa vrátil, tak mi ten čarodejník v zásade dal problém, že som mu nikdy neveril, tak som robil, ale viete, že spoločný problém je napoly vyriešený po týždni, môj manžel mi zavolal a povedal mi, že sa vráti domov a to je všetko. teraz žijeme šťastne. môžete kontaktovať DR AYO so žiadosťou o pomoc na jeho whatsapp + 2347055691377 alebo e-mail: drayospell@gmail.com
    publikované: 26.04.2023 21:20:01 | autor: Andera Rose (e-mail, web, neautorizovaný)
  109. Dr Ayo
    Ako som dostal späť svojho bývalého manžela... Menom sa volám Vargas. Zdravím všetkých, ktorí čítajú toto svedectvo. Môj manžel ma po troch (3) rokoch manželstva odmietol len preto, že ho iná žena očarila a nechala mňa a dieťa trpieť. jedného dňa, keď som čítal web, videl som príspevok, ako toto zaklínadlo pomohlo žene získať svojho manžela späť, a dal som mu odpoveď na jeho adresu a povedal som mu, že žena mala na môjho manžela kúzlo a on povedal mi, že mi pomôže získať môjho manžela späť, po 2 dňoch budem mať opäť svojho manžela. Veril som mu a dnes som rád, že môžem všetkým oznámiť, že tento kúzelník má moc priviesť milencov späť. Pretože teraz som s manželom šťastná. Ďakujem za Dr. AYO. Jeho e-mail: drayospell@gmail. com alebo whatsapp mu +2347055691377
    publikované: 28.04.2023 03:04:58 | autor: Vargas (e-mail, web, neautorizovaný)
  110. VOODOO PÁN VYliečil moju chorobu
    Posledné štyri roky som trpel (HERPES  VÍRUS) a mal som neustále bolesti, najmä v intímnych partiách. Počas prvého roka som mal vieru v Boha, že raz budem uzdravený. Táto choroba mi začala kolovať po celom tele a liečim sa u svojho lekára, pred pár týždňami som hľadal na internete nejaké informácie o prevencii tohto ochorenia, pri hľadaní som uvidel svedectvo niekoho ktorá bola vyliečená z (HERPES VÍRUS) mužom zvaným voodoo lord a dala e-mailovú adresu a číslo WhatsApp tohto muža a odporučila ľuďom s ťažkým ochorením, aby ho kontaktovali , že jej pomohol vyliečiť rakovinu pred viac ako 5 rokmi a rakovinu nikdy sa nevrátila a bola úplne uzdravená. Tak som napísal pánovi voodoo a povedal som mu o mojom (HERPES VÍRUS), povedal mi, aby som sa nebál, že sa vyliečim. Nikdy som tomu neveril, ale musel som ísť na skúšku, pretože si veľmi vážim svoj život, zdravie a pohodlie. Po všetkých procedúrach a liekoch, ktoré mi dal tento muž, som o niekoľko týždňov neskôr začal pociťovať zmeny na celom mojom tele a pán voodoo ma uistil, že som vyliečený. Po nejakom čase som išiel k svojmu lekárovi v nemocnici, aby mi potvrdil, či som konečne vyliečený, a potvrdilo sa, že som uzdravený a môj lekár bol veľmi prekvapený. Takže môžem smelo poradiť každému telu, ktoré bojuje s akýmkoľvek typom choroby, aby kontaktovalo pána voodoo. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925
    publikované: 03.05.2023 08:48:37 | autor: SOFIA VARGA (e-mail, web, neautorizovaný)
  111. voodoo lord je vzácny druh kúzla
    Väčšina ľudí v súčasnosti trpí a má bolesti v rôznych vzťahoch a zdraví, pretože je ťažké opustiť svoju pravú lásku, niekedy sa tvárime, že je všetko v poriadku, ale nie je. Aby sme mali milovaného človeka, snažíme sa nájsť radosť a šťastie aj prostredníctvom puta, ktoré ste si rokmi vytvorili. Voodoo Lord je tu, aby pomohol zlomenému a chorému telu svojimi mocnými kúzlami. Je schopný obnoviť život lásky, ktorý bol preč. Jeho kontakt je voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Ľuďom so vzťahovými či manželskými a aj zdravotnými problémami odporúčam, aby ho čo najskôr kontaktovali. Tiež pomohol tým, ktorých som odporučil, nájsť riešenia ich vlastných problémov. Je taký skutočný a čestný. Keď ho kontaktujete, nemáte čo stratiť, takže teraz vyhľadajte pomoc.
    publikované: 03.05.2023 11:50:32 | autor: ANONYMNÝ (e-mail, web, neautorizovaný)
  112. Som navždy vyliečený
    Nikdy predtým som nemal STD (sexuálne prenosné ochorenie) a nikdy som nemal nechránený sex. Mala som však priateľa, ktorý mal v tom čase opar. Úprimne povedané, predpokladali sme, že je to len miesto, pretože sme sa doteraz o HERPES nikdy nedozvedeli. Venovali sme sa orálnemu sexu a tak som dostal HERPES. Ďakujem Bohu, že som na internete našiel pána voodoo, ktorý zoslal nejaké wellness kúzlo a tiež mi pripravil bylinný liek, ktorý som s vierou užíval len 14 dní, potom, keď som si na svojom tele začal všímať zmeny, išiel som na kontrolu do nemocnice a potvrdil som že som bol úplne vyliečený z HERPES (herpes negatívny). Jeho lieky nemajú VEDĽAJŠIE ÚČINKY, pri užívaní drog nie je žiadna špeciálna diéta, môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: voodooconnect60@gmail.com a tiež na WhatsApp +234- 8097014925 a vyriešiť všetky svoje zdravotné problémy.
    publikované: 04.05.2023 15:38:27 | autor: Ďaleka Lipták (e-mail, web, neautorizovaný)
  113. Dr Ayo
    Neuveriteľné! Práve som dostala svojho manžela späť pomocou kúzelníka skutočnej lásky Dr Ayo. Volám sa Logan a pochádzam z MS, USA. Manžel ma po dlhých rokoch manželstva opustil kvôli inej žene. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s naším druhým bábätkom. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, tak veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu choval a kvôli našim krásnym deťom, prosil som ho o všetko, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej kamarátke a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť. Nikdy som takýmto veciam neveril, ale nemal som inú možnosť, ako to skúsiť. Poslal som správu čarujúcemu doktorovi Ayovi, bol to úžasný muž a bol pre mňa skôr otcom a mal tiež dobré recenzie od všetkých ľudí, ktorým pomohol, uistil ma, že nie je problém a že všetko bude v poriadku po 48 hodinách. dokončil kúzlo. Dal mi aj podrobnosti o všetkom, čo potreboval na prácu, a o tom, ako sa chystá vyčarovať kúzlo, a prekvapivo o 32 hodín neskôr mi môj manžel zavolal. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a všetko, čo povedal, bolo, že je mu veľmi ľúto všetkého, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla som k nemu. Takto sme spolu začali opäť šťastne žiť. Vďaka Dr Ayo. Ak ste tu a váš Milenec vás odmieta, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte a požiadajte o pomoc doktora Ayo.
    Tu je jeho kontakt.. WhatsApp ho: +2347055691377
    Napíšte mu @: drayospell@gmail.com
    publikované: 09.05.2023 23:48:11 | autor: Logan (e-mail, web, neautorizovaný)
  114. Dr Ayo
    Po roku stroskotaného manželstva ma opustil milenec aj s deťmi, chcel to všetko ukončiť, skoro som spáchala samovraždu, lebo nás nenechal nič, celý ten čas bol citovo na dne. Vďaka čarodejníkovi s názvom DR Ayo, s ktorým som sa stretol online a ktorý mi priviedol môjho milenca späť. V jeden verný deň som pri prehliadaní internetu narazil na niekoľko svedectiev o DR Ayo. Niektorí ľudia svedčili, že priviedol späť svojho bývalého milenca, niektorí svedčili, že obnovuje maternicu, lieči rakovinu a iné choroby, môžete kontaktovať na WhatsApp +2347055691377 alebo e-mailom drayospell@gmail.com. Je to najlepší čarodejník, ktorý vám môže pomôcť s vašimi problémami.
    publikované: 12.05.2023 22:57:56 | autor: Susan Bensonova (e-mail, web, neautorizovaný)
  115. DR AYO
    Naozaj si vážim doktora Aya, mocného čarovača, ktorý mi pomohol zoslať mocné kúzlo lásky, ktoré priviedlo môjho bývalého manžela do 48 hodín po tom, čo mu poskytol všetky podrobnosti, ktoré odo mňa požadoval, a po zoslaní kúzla sa môj bývalý manžel vrátil, aby sa ospravedlnil, že som mal by ho prijať a že sa to už dlho nestane, odkedy som stretol tohto kúzelníka online, môj príbeh sa zmenil k dobrému, kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu drayospell@gmail.com alebo volajte/whatsapp +23487055691377. Všetko vďaka Dr Ayo za dobrú prácu...
    publikované: 14.05.2023 12:29:31 | autor: Donna Lynna (e-mail, web, neautorizovaný)
  116. DR AYO
    Dobrý deň, volám sa Elena zo Španielska. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zaklínačovi zvanom Dr Ayo White, môj manžel ma podvádzal a keď som sa ho spýtala, čo sa deje, už sa mi a našim deťom nezaviazal. povedal mi, že sa do mňa zamiloval a chce sa rozviesť. Bol taký zlomený, že som preplakala celý deň a celú noc, no odišiel z domu. Hľadal niečo na internete, keď som videl článok o tom, ako pomohol veľký a mocný doktor Ayo White. toľko ľudí v podobnej situácii ako ja, e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som ho informoval o mojom probléme, povedal mi, že sa mi ozve do 24 hodín. Nasledujúci deň urobil všetko, o čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie. manžel sa vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som mu odpustila a prijala ho, môže vám tiež pomôcť, kontaktujte ho drayospell@gmail.com alebo whatsapp ho +2347055691377
    publikované: 20.05.2023 22:57:31 | autor: Elena (e-mail, web, neautorizovaný)
  117. DR AYO
    Som veľmi šťastná, pretože moje modlitby boli konečne vyslyšané, vždy som si priala mať späť svojho bývalého manžela, pretože som chcela, aby bola moja rodina šťastná, kým som nestretla Dr. Ayo, ktorý za mňa vyriešil moje problémy, a zdieľam to svedectvo, pretože verím, že sú to ľudia, ktorí potrebujú riešenia problémov, ako je tento. Keď ma môj bývalý manžel opustil, bol taký zničený a vždy sa chcel vrátiť a dospelo to do bodu, keď ho už nechcel späť. Po 6 rokoch mal môj prvý syn 9 rokov, prišiel zo školy a povedal, že mu chýba otec a všetka láska, ktorú prejavovala, keď bola okolo neho. Ten pocit ma zalial ako emocionálne napätie a cítila som veľkú potrebu mať ho späť. To, čo sa nám stalo, keď sme sa rozišli, bolo to, na čo som nemohol myslieť, že sa začal boj. Kontaktoval som DR. Po prečítaní si o ňom, ako pomáha ostatným so svojím problémom, som mu pomohol online, kontaktoval som ho a porozprával som sa s ním. Som šťastná a veľmi šťastná, že po 6 rokoch som chcela len zjednotiť svoju rodinu a urobiť svoj život opäť celistvým. Ďakujem Bohu za tohto čarovača a chcem ho dať každému poznať na jeho email drayospell@gmail.com... Je 100% SKUTOČNÝ. Alebo ho teraz WhatsApp +2347055691377
    publikované: 26.05.2023 20:16:09 | autor: Mary Johnson (e-mail, web, neautorizovaný)
  118. DR AYO
    Ahojte všetci. Moje meno je Maria . Som tu, aby som poďakoval skvelému Dr. AYO za vyriešenie mojich manželských problémov. Moje manželstvo stroskotalo na nekonečných problémoch a ťažkostiach, ktoré som mala s manželom. Odišiel bez toho, aby sa obzrel a ja som bola toľko mesiacov sama. Jeho rodina zasiahla a stále sa nič nezmenilo. Bola som emocionálne rozpoltená a vzdala som sa nádeje, že ešte niekedy nájdem lásku, pretože on bol všetko, čo som kedy od muža chcela. Ako mnoho ľudí, aj ja som stretol DR AYO, keď som začal hľadať pomoc. Dlho sme sa rozprávali o mojich problémoch a on ma uistil, že dostane riešenie, ktoré potrebuje. Nezostávalo mi nič iné, len vyhovieť jeho postupom a on vôbec nemeškal. Vytvoril pre mňa a môjho manžela láskyplné puto a láska a šťastie, ktoré sme zdieľali, boli obnovené a kontaktoval ma presne po 48 hodinách, ako sľúbil DR AYO. V skutočnosti je to úžasný a dôveryhodný pomocník. ak máte nejaký problém, napíšte mu na WhatsApp +2347055691377 alebo mu pošlite e-mail na adresu: drayospell@gmail.com
    publikované: 27.05.2023 00:24:19 | autor: Maria (e-mail, web, neautorizovaný)
  119. DR WALE, STE SKUTOČNE DOBRÝ MUŽ
    Ahojte všetci tu!! Moja snúbenica Lesbian, ktorá ma opustila, je späť, chcem sa s vami na tejto stránke podeliť o svoje svedectvo, je to moje šťastie, minulý rok ma moja Lesbická manželka opustila kvôli inej žene, opustila ma samého a chýba mi, keďže všetko bolo také ťažké pre mňa, pretože ju naozaj tak veľmi milujem, nestratil som nádej, snažil som sa zo všetkých síl dostať ju späť, keď som hľadal na internete a čítal svedectvá Dr WALE, ako pomáha ľuďom dostať sa tam späť Bývalý milenec, mal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, kontaktoval som Dr. WALE, aby som mu vysvetlil svoj problém, Dr WALE Zaručte mi, že sa nebudem báť, že mi pomôže zoslať kúzlo lásky na oplátku, ktoré privedie moju lesbickú manželku späť a uistí ma v priebehu týždeň, bolo to ako kúzlo moja žena, ktorá ma opustila, určite sa vráti späť, nemohol som uveriť, keď opustila druhú dámu a vrátila sa ku mne s toľkou láskou a starostlivou vôľou, teraz sú spolu, nikdy na to nezabudnem pomoc, ktorú pre mňa urobil doktor WALE, kúzlo lásky, ktoré priviedlo moju ženu späť. Ak ste tu a potrebujete pomoc, aby ste dostali svojho bývalého späť, kontaktujte Dr WALE prostredníctvom tohto WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO e-mailu: drwalespellhome@gmail.com
    publikované: 08.06.2023 02:23:26 | autor: Matilda Nilden (e-mail, web, neautorizovaný)
  120. podcast o manželstve a vzťahu
    Som vydatá sedem rokov bez dieťaťa, takže môj manžel sa začne správať čudne, nedávno sa vrátil domov a už so mnou netrávil čas a rozviedol sa. Takže som bola veľmi smutná a stratená v živote, pretože lekár mi povedal, že neexistuje spôsob, ako otehotnieť, naozaj by mi to znepríjemnilo život. Kým som nenatrafila na kamaráta, ktorý mi z internetu povedal o DR WAVA, ako pomohol mnohým ženám s podobnými problémami, ktoré prežívam ja, tak som ho kontaktovala na: drwava3@gmail.com a vysvetlila mu. Povedal mi všetko, čo som potrebovala dať predtým, než mohol zoslať kúzlo, aby priviedol môjho manžela späť, čo som aj urobila, a poslal mocnú modlitbu, ktorú som musela povedať uprostred noci, kým on čaroval kúzlo lásky. Bol to zázrak, o 3 dni neskôr sa ku mne môj jediný manžel vrátil a ospravedlnil sa mi za všetko, čo urobil, a povedal mi, že je plne pripravený podporiť ma vo všetkom, čo chcem. Rýchlo som zavolala DR WAVA a povedala som mu, čo sa v tom momente dialo, a on mi tiež pripravil a poslal liek, o ktorom hovorí, že vylieči akúkoľvek nežiaducu chorobu alebo infekciu, ktorá mi bráni otehotnieť, a potom mi dal pokyn, aby som tak urobil. Ako ho použiť pred stretnutím s manželom. Je to po použití tejto domácej byliny a koreňa, o pár týždňov som začala všade cítiť tehotenské príznaky, som naozaj tehotná, práve som porodila chlapca 1. tohto mesiaca. Sľubujem, že budem informovať celý svet o DR WAVA, aby som zachránil môj vzťah a dal mi deti. Dnes môžem čítať s hrdosťou. Pre každú ženu, ktorej sa to zdá nemožné, tu je vaša šanca usmiať sa a priniesť šťastie svojej rodine, kontaktujte Dr. WAVA alebo kontaktujte jeho whatsapp/ viber: (+22960784513) je Bohom poslaný, aby priviedol späť stratených milencov a priniesol vám šťastie .
    publikované: 26.06.2023 05:02:22 | autor: Emílie Balážovej (e-mail, web, neautorizovaný)
  121. STE NAJLEPŠÍ DR WALE
    Tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené, môj bývalý manžel je späť po tom, čo mňa a naše štyri deti opustil kvôli inej žene. Bola som taká šťastná, že som stretla DR WALE, ktorý pomohol mnohým ľuďom priviesť tam Lovera späť k nim, takže som ho tiež kontaktoval so žiadosťou o pomoc. takto mi DR WALE pomohol priviesť môjho manžela späť. Veľká vďaka vám, DR WALE, pretože som si nikdy nemyslel, že môj bývalý manžel sa ku mne tak rýchlo vráti s vaším kúzlom. Ste najlepší a najväčší na svete. ak toto čítate a potrebujete svojho bývalého milenca späť alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, kontaktujte DR WALE hneď teraz. Tu je jeho kontakt: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    publikované: 28.06.2023 21:44:11 | autor: Saori Takarada (e-mail, web, neautorizovaný)
  122. Som vďačný
    Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812
    publikované: 30.08.2023 18:46:55 | autor: Maviswj (e-mail, web, neautorizovaný)
  123. get help
    SOM PANI. LINDA A CHCEME SVEDECTVO O TOM, AKO MI DR AYO POMOHOL ZÍSKAŤ SPÄŤ MÔJHO BÝVALÉHO MANŽELA, KTORÝ MŇA A MOJE DETI OPUSTILI PRE INÚ ŽENU A DNES SOM VEĽMI NAPLNENÁ, PRETOŽE MÔJ MANŽEL JE SPÄŤ PO KONTAKTE S IDR Som teraz veľmi spokojný s mojou rodinou, fungovalo to pre mňa a verím, že to bude fungovať aj pre vás, len mu to skúste a sledujte toto je jasná pravda od svedka. Ešte raz ďakujem Dr AYO, ak ho chcete kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com alebo zavolajte / whatsapp: alebo cez viber +2347055691377
    publikované: 09.10.2023 19:31:11 | autor: Linda (e-mail, web, neautorizovaný)
  124. Dr AYO
    KONEČNE SOM NAŠLA JEDINÉ PRAVDIVÉ KÚZLAČKY A BOH VÁS ODMENÍ DR. AYO priviedol späť môjho milenca, keď MŇA zlyhal iný čarovač, je to najlepší čarovač na planéte Zem. Skontaktoval som sa s niekoľkými kúzlami, aby mi pomohli priviesť späť môjho milenca, a potom, čo môj bývalý opustil mňa a môjho syna na 2 roky a presťahoval sa k inej žene a všetko toto čarovanie mi zvyčajne sľúbili a nakoniec ma zlyhali. MOJE MENO, SLEČNA NORAH. Pred dvoma týždňami som bol na ulici 148 na vrchole Ave Jersey city NJ a jedna dáma zdieľala tento účet, tak som jeden zozbieral a obsah bol o tomto kúzlacom, ktorý priviedol späť jej milenca a tiež v účte, o ktorom povedala, že je zdieľaním účtu za ruku, aby ste zvýšili povedomie o tom, že stále existujú skutoční kúzlatelia, a tiež ako spôsob, ako poďakovať veľkému čarujúcemu. predtým, ako som stretol túto dámu, ktorá zdieľala bankovku, sa už vzdala kúziel, pretože len sľubujú a zlyhajú, takže tento verný deň, keď som stretol túto dámu a prečítal som si obsah bankovky, bol taký, ako predtým, než sa dáma podelí o túto bankovku na ulici to znamená, že kúzlo naozaj funguje, tak som ho kontaktoval a po 24 hodinách celý môj príbeh zmenil môj manžel, ktorý odišiel bez akéhokoľvek dôvodu, sa vrátil. Tento príspevok som použil ako svoj vlastný účet, aby som ľuďom povedal, aký skvelý je DR.AYO a tiež zdieľal jeho kontakt s celým svetom.
    Jeho email drayospell@gmail.com
    WhatsApp číslo alebo viber +2347055691377
    A NA TOHTO MUŽA NA ZEMI NIKDY NEZABUDNEM. ĎAKUJEM.
    publikované: 12.10.2023 10:02:23 | autor: Miss Naroha (e-mail, web, neautorizovaný)
  125. svedectvo

    Som Elena z Calabasas v Kalifornii. Bola som vydatá za muža dva roky. Myslela som si, že o ňom viem všetko. Úplne som sa mýlil. Pred štyrmi rokmi som začala chodiť s týmto mužom. Boli sme dokonalý pár; obaja sme boli profesionáli a boli sme v láskyplnom vzťahu. Náš sexuálny život bol na vrchole a naša komunikácia bola vždy otvorená a úprimná. Správali sme sa k sebe s rešpektom a mali sme k sebe hlbokú náklonnosť. Netušila som, že všetko sa môže zmeniť mihnutím oka. Pred pár mesiacmi som zistil, že za mojím chrbtom začal vidieť iné ženy, vrátane svojej bývalej priateľky. Bola som zničená a začala som ho nenávidieť... ale vedela som, že to nedokážem. Rozhodla som sa, že musím zachrániť naše manželstvo a zmieriť sa s ním – napriek tomu, že ma podviedol. Požiadal som o pomoc Dr.OSUNOGIE. Povedala som mu všetko, čo som zistila, a požiadala som ho o radu, ako môžem zachrániť svoje manželstvo a napraviť škody, ktoré napáchal v našom vzťahu. Ubezpečil ma, že ak budeme tvrdo pracovať, dokážem veci zvrátiť. Začaroval za mňa a po niekoľkých dňoch sa môj manžel vrátil a povedal mi, že sa chce dať opäť dokopy a začať so mnou odznova. Bola som taká šťastná, že som kontaktovala Dr.OSUNOGIE, aby som mu poďakovala a povedala mu, akú skvelú prácu pre mňa odviedol. Teraz sme spolu tak šťastní a náš sexuálny život je lepší ako kedykoľvek predtým! Ak uvažujete o vyriešení tohto istého problému, potom neváhajte kontaktovať Dr.OSUNOGIE. Je to jediný kúzelník, ktorý vám môže pomôcť s vaším problémom a budete radi, že ste to urobili. Ďakujem Dr.OSUNOGIE za všetko, čo ste pre mňa urobili. môžete ho kontaktovať cez (osunogie@gmail.com)
    publikované: 14.10.2023 03:28:15 | autor: elena (e-mail, web, neautorizovaný)
  126. get help
    Dobrý deň, som taká šťastná, že sa o to podelím s každým na nete, stále vám nemôžem dostatočne poďakovať DR AYO, môj priateľ ma opustil a odišiel za mladšou dámou, pretože som nemohla porodiť kvôli PCOS. Bola som taká zničená. Bola som osamelá, veľa som plakala, dokonca som sa pokúšala vziať si život. Potom mi môj priateľ povedal o tomto mocnom mužovi DR AYO, ktorý jej pomohol urobiť manželstvo dokonalým. Tiež som bol online a urobil som si ďalší prieskum o DR AYO. Nebol som si príliš istý, ale rozhodol som sa vyskúšať DR AYO. Povedal mi, aby som sa nebál, všetko bude v poriadku. Povedal mi, že všetko, čo potreboval, boli mocné predmety a ja som mu poslal peniaze, aby tie veci dostal, a on urobil svoju prácu a poslal mi video dôkaz a povedal mi, aby som počkal 24 hodín a môj priateľ sa mi vráti. Nasledujúce ráno na moje prekvapenie to bol môj priateľ na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila a ja odpúšťam svojmu priateľovi. Som taká šťastná, neskončilo to tam, som hrdá na to, že môžem povedať, že som dva týždne tehotná. Ďakujem veľmi pekne DR AYO Som navždy vďačný. Kontaktujte ho Whats App: ALEBO VIBER +2347055691377 ALEBO E-mail: drayospell@gmail.com
    publikované: 16.10.2023 23:31:33 | autor: Kyes Stella (e-mail, web, neautorizovaný)
  127. get help
    Oslávte Vianoce s láskou svojho života. Navrhujem, aby ste kontaktovali Dr.AYO. Priviedol späť môjho bývalého priateľa. Môj priateľ ma opustil a ja som bola zničená. Najbolestivejšie je, že som bola pre neho tehotná. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, tak veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, o všetko som ho prosil, sľuboval som, ale odmietol. Vysvetlil som svoj problém sestre a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to skúsiť. Poslal som správu čarujúcemu, ktorý sa volal Dr.AYO, a on ma uistil, že nie je žiadny problém a že do 72 hodín bude všetko v poriadku. Vrhol kúzlo a prekvapivo o 72 hodín neskôr mi môj priateľ zavolal. Bolo to také prekvapujúce, že som odpovedal na hovor a všetko, čo povedal, bolo, že je mu tak ľúto všetkého, čo sa stalo. Chcel, aby sme sa k sebe vrátili. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla som k nemu, a tak sme spolu opäť začali šťastne žiť. vďaka Dr.AYO. ak ste tu a váš milenec vás odmieta, alebo sa váš priateľ presťahoval k inému dievčaťu, už neplačte, kontaktujte Dr.AYO so žiadosťou o pomoc hneď..Tu je jeho kontakt. WhatsApp: OR VIBERS +2347055691377,E-mail: drayospell@gmail. com
    publikované: 25.10.2023 11:03:28 | autor: Anthony Nancy (e-mail, web, neautorizovaný)
  128. Som vďačný
    Môj manžel sa ku mne vrátil s pomocou doktora UDAMA, ktorý mi pomohol obnoviť môj vzťah po 7 mesiacoch rozpadu vzťahu. Teraz žijem šťastne s manželom a správa sa ku mne ako ku kráľovnej. Všetko vďaka UDAMA. Kontaktujte UDAMA cez Call / WhatsApp (+1 818 532 9812) a Viber (+27 63 873 8464) alebo e-mailom (UDAMAADA@YAHOO.com). Bude to odpoveď na váš problém, verte mi. Som živým dôkazom jej dobrej práce. .
    publikované: 30.10.2023 14:21:22 | autor: Jane Tingley (e-mail, web, neautorizovaný)
  129. DR AYO
    Nikdy som nevedela, že mám veľkú šancu mať svojho muža späť, kým som nestretla DR Ayo. Bolo to pre mňa naozaj ťažké, keď ma môj priateľ opustil kvôli inej žene. Bol som zničený a nemohol som sa dostať späť. Jeho priatelia a rodina robili všetko, čo bolo v ich silách, aby nás znovu spojili, ale ukázalo sa, že to bolo neúspešné. Niekoľko mesiacov som bol sám a nevidel som, že by som niekoho miloval. Takže som musel vyhľadať pomoc od DR AYO, ktorý mi dal privilégium zabezpečiť, aby boli moje túžby môjho srdca splnené. Znovu nás spojil a láska a šťastie boli obnovené. Jeho slová sú jeho viazané a nikdy nezlyhá, keď komukoľvek sľúbi 48 hodín na dosiahnutie výsledku, čo ma ohromilo, keď sa môj vlastný výsledok prejavil. Nesnažte sa hľadať pomoc inde. Kontaktujte ho teraz. Jeho e-mail: drayospell@gmail.com alebo mu napíšte SMS cez Vibers alebo WhatsApp: +2347055691377.
    publikované: 31.10.2023 19:46:15 | autor: Johnson Mercy (e-mail, web, neautorizovaný)
  130. Dr Ayo
    Moje meno je Giovanni Jahem. Prešla som ťažkými časmi s rôznymi mužmi, ktorí našli pravú lásku a skutočné prijatie, až kým som nestretla svojho manžela, ktorý vstúpil do môjho života a miloval ma tak, že sa to nedá vysvetliť. Žili sme spolu 2 roky a boli sme šťastní, až kým neprišlo príliš veľa hádok a nerozdelili sme sa. Myslela som si, že môžem ísť ďalej, ale uvedomila som si, že som do neho hlboko zamilovaná a potrebujem s ním navždy. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma priviedlo k tomu, že som kontaktoval Dr. AYO s vedomím, ako dokázal pomôcť iným. Venoval mi svoju pozornosť a robil všetko, čo bolo v jeho silách, aby sme boli opäť spolu a za 48 hodín sa výsledok prejavil, vrátil sa ku mne a znova sme sa dohodli. Teraz bola láska a šťastie obnovené a jediné, čo môžem povedať, je, že si skutočne vážim doktora AYO za to, že je obetavý pri pomoci mne a ostatným. Jeho e-mailový kontakt: drayospell@gmail.com Môžete ho kontaktovať aj na jeho WhatsApp alebo vibers +2347055691377.
    publikované: 04.11.2023 20:33:40 | autor: Giovanni Jahem (e-mail, web, neautorizovaný)
  131. ako dostanem späť svojho milenca
    Áno, kúzla lásky existujú a ak ste sa nedávno rozišli so svojím bývalým, premýšľali ste, ako získať svojho bývalého späť? No, som tu, aby som vám pomohol, pretože získať vášho ex späť bude určite trochu ťažké, ako sa zdá... A so správnou kombináciou slov, načasovaním a všetkými dôležitými kúzlami môžete získať späť tohto výnimočného človeka v krátkom čase.

    Ak chcete konkrétnu radu o svojej situácii, môže byť veľmi užitočné porozprávať sa s niekým, kto má špeciálne skúsenosti s intuíciou.

    Poznám to z vlastnej skúsenosti…

    Pred niekoľkými mesiacmi som sa obrátil na mocného čarovača, keď som prechádzal ťažkou nádielkou vo svojom vzťahu. Potom, čo som bola tak dlho stratená vo svojich myšlienkach, mi dala silné jedinečné kúzlo lásky a sebadôveru, aby som mohol robiť správne rozhodnutia, pokiaľ ide o lásku.

    A ak ste ešte nepočuli o Dr.Sabado Psychic, má mnoho jedinečných mocných kúziel lásky, ktoré pomáhajú ľuďom prekonať zložité a ťažké životné situácie.

    V priebehu niekoľkých minút sa s ňou môžete spojiť prostredníctvom e-mailu a získať radu šitú na mieru pre vašu situáciu.

    Bol som ohromený tým, aká bola milá, empatická a skutočne nápomocná.

    Preto odporúčam allenlove824@gmail.com, Keď som požiadal o prečítanie kúziel, poskytla mi jedinečné a silné kúzla lásky, ktoré ma nasmerovali tam, kam smeroval môj život, vrátane toho, s kým mám byť.

    Po vyskúšaní niekoľkých online kúziel, ale myslím si, že Dr.Sabado je najspoľahlivejšia, starostlivá, súcitná a nápomocná sieť nadaných kúziel.
    publikované: 01.12.2023 13:10:24 | autor: emilia (e-mail, web, neautorizovaný)
  132. Stretnutie s Voodoo Lordom zmení váš život
    Bolo to božské stretnutie s veľkým Pánom Voodoo. Je mi cťou predstaviť vám môjho duchovného otca, ktorý svojou duchovnou pomocou zasiahol a zmenil toľké životy. Ak ste mali akýkoľvek problém, ktorý si zaslúži okamžitú odpoveď a riešenie, kontaktujte ho na  voodooconnect60@gmail.com a pamätajte, že neexistuje problém bez riešenia. Medzi veci, ktoré dokáže spočítať, patrí... * Dokáže obnoviť vzťahy, môže sa k vám vrátiť váš manžel, manželka alebo snúbenec, ktorý vás opustil *  Vyliečiť choroby * Povýšenie do zamestnania * Dokáže prinútiť ľudí, aby vás uprednostňovali * On môže vám tiež pomôcť získať dobrú prácu a zbohatnúť * ak sa venujete lotérii, môže vás tiež prinútiť vyhrať. Toto sú niektoré z vecí, ktoré robí efektívne a stále ich počíta. Je veľmi dobrý a spoločenský. Kontaktujte ho teraz a budete mať svedectvo, o ktoré sa môžete podeliť. Whatsapp číslo: +2348097014925 * E-mail voodooconnect60@gmail.com
    publikované: 06.12.2023 12:33:56 | autor: Anonymný (e-mail, web, neautorizovaný)
  133. Voodoo Lord pomohol môjmu manželovi zabrániť, aby sa so mnou rozviedol
    Bez riešenia nie je problém, ale iba ak hľadáte pomoc na správnych miestach. V manželstve som mala hrozný neporiadok, pretože ma môj manžel po 5 rokoch manželstva opustil kvôli inej žene a šokujúce na tom je, že sme nemali žiadnu formu nedorozumenia, okamžite som to vedel
    niečo nebolo v poriadku, pretože som ho prosil, aby sa vrátil domov, ale on odmietol a správal sa ku mne čudne, prinútilo ma to vyhľadať pomoc a mal som šťastie, že som na internete natrafil na kontakt na čarodejníka, ktorý mi písal o tom, ako mu pán voodoo pomohol vyhrať vo veľkom lotéria. Kontaktoval som voodoo lorda a vysvetlil som mu moju situáciu, on sa ma spýtal na pár otázok, na ktoré som správne odpovedal, dal som mu aj nejaké peniaze na nákup vecí, ktoré využije na svoju prácu a po troch dňoch čarovania som sa dostal domov práce a stretla som sa s manželom doma, už sa mi snaží hrať milo a milo. kontaktujte ho Whatsapp: +2348097014925 alebo e-mail: voodooconnect60@gmail.com
    publikované: 07.12.2023 08:44:20 | autor: Dominika (e-mail, web, neautorizovaný)
  134. Voodoo Lord pomohol môjmu manželovi zabrániť, aby sa so mnou rozviedol
    Bez riešenia nie je problém, ale iba ak hľadáte pomoc na správnych miestach. V manželstve som mala hrozný neporiadok, pretože ma môj manžel po 5 rokoch manželstva opustil kvôli inej žene a šokujúce na tom je, že sme nemali žiadnu formu nedorozumenia, okamžite som to vedel
    niečo nebolo v poriadku, pretože som ho prosil, aby sa vrátil domov, ale on odmietol a správal sa ku mne čudne, prinútilo ma to vyhľadať pomoc a mal som šťastie, že som na internete natrafil na kontakt na čarodejníka, ktorý mi písal o tom, ako mu pán voodoo pomohol vyhrať vo veľkom lotéria. Kontaktoval som voodoo lorda a vysvetlil som mu moju situáciu, on sa ma spýtal na pár otázok, na ktoré som správne odpovedal, dal som mu aj nejaké peniaze na nákup vecí, ktoré využije na svoju prácu a po troch dňoch čarovania som sa dostal domov práce a stretla som sa s manželom doma, už sa mi snaží hrať milo a milo. kontaktujte ho Whatsapp: +2348097014925 alebo e-mail: voodooconnect60@gmail.com
    publikované: 07.12.2023 08:45:49 | autor: Dominika (e-mail, web, neautorizovaný)
  135. Dr Ayo real love spell
    DOBRÝ DEŇ, WOW, som tak šťastný, že sa dnes môžem podeliť o svoju životnú skúsenosť, volám sa Natashar Brown z Veľkej Británie, som taký šťastný a vďačný doktorovi Ayovi za jeho odvedenú prácu v mojom živote, v minulosti som bol chorý 5 rokov chodím do nemocnice na kontrolu a zároveň bez potvrdenia, a preto sa necítim dobre a tiež sa obávam o svoj život, jedného dňa, keď som prechádzal internetom, narazil som na správu, ktorá hovorí o doktorovi Ayovi o tom, ako pomohol ľuďom vyriešiť nejaký zdravotný problém a iné veci, čo utopilo moju pozornosť a zozbieral som jeho kontakt a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu všetky svoje problémy a povedal mi, aby som si nerobil starosti Budem sa opäť cítiť lepšie a budem mať dobré zdravie, povedal mi, čo mám robiť, po niekoľkých dňoch som začal vidieť dobrý výsledok jeho skvelej práce v mojom živote a dnes som v poriadku a šťastný, pretože som Som voľný pre chorobu. ak čelíte akýmkoľvek problémom v živote, môžete kontaktovať Dr Ayo so žiadosťou o pomoc, tu je číslo WhatsApp alebo viber +2347055691377 alebo e-mail: drayospell@gmail.com
    publikované: 10.01.2024 08:02:43 | autor: Natashar Brown (e-mail, web, neautorizovaný)
  136. Dr Ayo a real spell caster
    Dobrý deň, volám sa Nichelle harris z Washingtonu a chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom DR AYO. môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa prestal milovať a chcel sa rozviesť Bola som taká zlomená, že som plakala celé dni a noci ale odišiel z domu. Hľadal som niečo online, keď som videl článok o tom, ako skvelý a mocný DR AYO pomohol toľkým podobným situáciám, ako je tá moja, a čítal som o ňom a povedal som mu to a bol som dojatý článkom, ktorý som mu poslal e-mailom o mojom probléme mi povedal, že sa ku mne vráti do 24 hodín, urobila som všetko, o čo ma na druhý deň požiadal, na moje najväčšie prekvapenie sa môj manžel vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som mu odpustila a prijala ho späť. to všetko vďaka najväčšiemu čaru, aký kedy bol. môžete kontaktovať DR AYO so žiadosťou o pomoc s jeho číslom whatsapp +2347055691377 alebo e-mailom: drayospell@gmail.com
    publikované: 19.01.2024 13:41:34 | autor: Nichelle Harris (e-mail, web, neautorizovaný)
  137. get help
    V prvom rade ďakujem Dr.Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len ti poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma miluje ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr.Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 cez viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu.
    publikované: 27.01.2024 04:30:59 | autor: Helena (e-mail, web, neautorizovaný)
  138. Ďakujem, DR WALE
    Som tu, aby som sa podelil o tento môj krátky príbeh. Je o spoločnosti a majetku, ktorý môj otec zanechal pred smrťou. Keďže som o jeho biznise veľa nevedel, niektorí jeho spoločníci ma plánovali vyhodiť z nehnuteľností. Bol som zo všetkého zmätený. veci sa začali kaziť. Neviem, komu mám plakať. Záležitosť bola podaná na súd, ale zdá sa, že to bolo v prospech môjho zradcu. zradca mi povedal, že nikdy nebudem mať čo nazývať mojim, že ma dokonca zavrie. To všetko ma priviedlo do depresie. Prehrával som vo všetkých oblastiach. ale tu je obrat všetkého. jedného dňa som čítal na internete a tak som narazil na stránku DR WALE. Na jeho stránke som videl veľa dobrých správ a svedectiev o ňom, ako pomohol mnohým ľuďom vyhrať súdny spor a urobil veľa iných dobrých vecí pre ľudí. Tak som ho oslovil a vysvetlil som mu odtiaľ každý detail o mojej situácii. DR WALE mi povedal, že sa ho nemám čoho báť, povedal mi, čo mám robiť a čo musím zaplatiť, za čo som zaplatil za všetko a postupoval som podľa pokynov. Ako to teraz píšem, súd mi vrátil všetky nehnuteľnosti a spoločnosť. Neviem, ako DR WALE urobil svoj zázrak a mágiu. Teraz mám všetko plne pod kontrolou. Všetko vďaka DR WALE. Veľmi si ťa vážim. DR WALE môžete kontaktovať na jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    publikované: 27.01.2024 14:31:16 | autor: Andrea Staskova (e-mail, web, neautorizovaný)
  139. STE ÚŽASNÝ DR WALE
    Máte problémy so získaním svojho bývalého milenca späť, máte manželské problémy, neplodnosť, finančnú nestabilitu? Prečo sa s vami rozchádza váš milenec/manžel/manželka, je čas, aby ste všetky svoje problémy vyriešili pomocou schopností DR WALE PERMANENT SPELL CAST. Špecializujem sa na všetky druhy kúziel ako napr
    Kúzlo lásky (na získanie svojho bývalého milenca, manžela alebo manželky späť)
    Kúzlo lotérie
    Peniaze kúzlo
    Tehotenské kúzlo
    Kúzlo práce/zmluvy
    Kúzlo zdravia
    Kúzlo bohatstva
    Veľa šťastia Spell
    Životné kúzlo
    Duchovné kúzlo
    Kúzlo krásy/tvaru
    Trik Spell
    Kúzlo fantázie
    Kúzlo na víťazstvo v súdnych sporoch
    DR WALE je vždy pripravený pomôcť vám vyriešiť všetky vaše problémy a poskytnúť vám všetko, po čom vaše srdce túži prostredníctvom svojich kúziel.
    Jeho TRVALÉ KÚZELNÉ ZAKÁZANIE je 100% zaručené. Spoznajte ho, aby vám pomohol vyriešiť vaše problémy. Kontaktujte ho na Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    publikované: 29.01.2024 04:27:38 | autor: Jannick Buyla (e-mail, web, neautorizovaný)
  140. get help

    Volám sa Sarah Walderová. Z úcty k vám a vašim kúzlam musím toto svedectvo oznámiť všetkým. Bol som u iných kúziel bez toho, aby som videl nejaký výsledok. Len som si prial, aby som k vám prišiel skôr, dostal som od vás to najlepšie. Môj bývalý manžel bol preč rok a ja som chodila všade a iných kúzelníkov o pomoc, ale žiadny výsledok, kým ma môj priateľ nezoznámil s DR AYO. Keď bolo zaklínadlo lásky hotové, konečne mi od neho zavolal. Jeho kúzla robili zázraky a môj manžel je späť plný lásky. Bolo to ako zázrak! Zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal, že by som mu mal odpustiť, bol som naozaj ohromený a šokovaný, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie a aby som ho prijal späť. Naozaj mi chýbajú slová a som šťastný, si Boh poslal mne a celej mojej rodine... A teraz som opäť šťastná žena. Ďakujem veľmi pekne, DR AYO. Pre každého, kto hľadá skutočného kúzla, kontaktujte DR AYO.
    E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp mu +2347055691377 cez viber.
    publikované: 31.01.2024 10:21:02 | autor: Sarah Wader (e-mail, web, neautorizovaný)
  141. get help
    Každému, kto si myslí, že kúzla lásky nefungujú, som tu, aby som vám povedal, že kúzlo lásky Dr. Ayo je to najlepšie a najsilnejšie. ženy. Vždy, keď sa pokúsim s niekým vyrovnať, skončíme rozchodom a ja som netušila, prečo som vo svojom vzťahu prežívala takú skúsenosť. Bolo to také znepokojujúce, že som už nemohol byť sám sebou a začal som hľadať pomoc všade, dokonca aj na svojom pracovisku. Prechádzal som si svoje pracovné aktivity online a narazil som na svedectvo pani menom ( Febe Anouk ) o tom, ako jej doktor Ayo pomohol obnoviť vzťah s jeho kúzlom lásky, musel som to vyskúšať, pretože som potreboval svojho bývalého milenca. späť, ktoré tak veľmi milujem. Skontaktoval som sa s Dr Ayom a povedal som mu všetko, čím som prechádzal. Dr Ayo ma utešoval a sľúbil, že mi pomôže vyriešiť moju situáciu tým, že mi pripraví kúzlo lásky. Postupoval som podľa pokynov, ktoré mi dal, a do 48 hodín ma môj bývalý milenec hľadal a prosil o odpustenie. Odkedy som prišiel do kontaktu s Dr Ayo, veci sa v mojom živote zmenili na dobré a práve teraz som ženatý, mám dve krásne deti a môj domov je požehnaný. Vďaka Dr Ayo som vám navždy vďačný. WhatsApp ho na +2347055691377 alebo môžete navštíviť jeho e-mail pre akúkoľvek pomoc cez (drayospell@gmail.com) alebo viber Vyskúšajte ho a váš život bude požehnaný.
    publikované: 31.01.2024 21:53:20 | autor: Jose marcelo (e-mail, web, neautorizovaný)
  142. get help
    Ahoj, ja som Bianca z USA, práve som zažila zázraky kúzla lásky Dr.Ayo, ktoré sa šírili internetom a po celom svete, ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a získať späť stratených milencov , kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami od rôznych ľudí, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi, a on odišiel z domu so všetkým, čo som mal.. Dr Ayo len mi povedal, aby som sa usmiala a mala pokoj, všetko zvládne za 24 hodín, po druhom dni, keď mi môj manžel zavolal, som bola taká šokovaná, že som hovor zdvihla a neverila som vlastným ušiam, bol naozaj prosiac ma, aby som mu odpustila a sľuby po telefóne... Vrátil sa domov a tiež mi zohnal nové auto len pre neho, aby mi dokázal svoju lásku. Bol som taký šťastný a zavolal som doktorovi Ayovi a poďakoval som mu, povedal mi len, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete. No, ak potrebujete efektívneho a skutočného čarovača, kontaktujte nás Email:drayospell @gmail.com Zavolajte na +2347055691377 alebo cez vibers
    publikované: 06.02.2024 13:32:25 | autor: Bianca (e-mail, web, neautorizovaný)
  143. love reunion spell
    MÔJ PRIATEĽ SA KU MNE DOSTAL SPÄŤ S POMOCOU DR ISIKOLO A SOM SKUTOČNE ZAMESTNENÝ
    Ahojte všetci, som Nina Malikov. Keď sa stratila všetka nádej na to, aby môj vzťah medzi mnou a mojím priateľom opäť fungoval, šiel som na internet a hľadal som pomoc a prečítal som si a kontaktoval DR ISIKOLO, ktorý prišiel a všetko napravil a zostane mi ocenený po zvyšok môjho života. Príliš veľakrát som prešla emocionálnou traumou kvôli nekonečným problémom, ktoré som mala s mojím mužom, čo viedlo k nášmu rozchodu, a preto som vyhľadala pomoc a dozvedela som sa o DR ISIKOLO, ktorý mi prišiel na pomoc. Povedal mi postupy a vyzval ma, aby som splnil, čo som s radosťou urobil a nezdržiaval proces riešenia mojich problémov a výsledok som dostal už za 2 dni, ako ma uistil. Neobťažujte sa hľadať pomoc inde, pretože je príliš dobrý v pomoci ľuďom. Je dôveryhodný a čestný, preto mu teraz napíšte cez WhatsApp: +234-8133261196 alebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    publikované: 06.02.2024 18:19:41 | autor: Nina Malikov (e-mail, web, neautorizovaný)
  144. get help
    Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom Dr.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa to dať skús a našťastie pre mňa, ja a Dr.Ayo žijeme v rovnakom meste, tak som ho navštívil v jeho byte s mojím priateľom...Dr.Ayo je taký skvelý človek, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť a on tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slovami sa nedá opísať, aký som vďačný doktorovi Ayovi. snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek problémov vo vzťahu. E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp +2347055691377 Via Vibers. a vždy ti pomôže. Boh ti žehnaj od Shellyho Jakea..
    publikované: 09.02.2024 21:14:07 | autor: Shelly Jake (e-mail, web, neautorizovaný)
  145. get help
    Volám sa Tonia Anderson, som zo Štátov, presnejšie z okresu Suffolk. Dnes som tu, aby som svedčil o dobrej práci, ktorú doktor Ayo vykonal v mojom živote, nikdy som nevedel, že veľkí muži ešte existujú, kým som ho nenašiel. Posledné 3 roky som trpel zlomeným srdcom, môj partner, do ktorého som investoval, ma podviedol s mojím najlepším priateľom na manželskej posteli, ešte som sa spamätal z tohto hrozného šoku a potreboval som pomoc, aby prestal podvádzať. Môj priateľ ma nasmeroval na tohto čarovača menom Dr Ayo. Najprv som o ňom pochyboval, ale keď sa veci dostali ďalej, musel som mu dať svoju dôveru a urobil som presne to, čo mi povedal. Odvtedy som bol celý svoj život šťastný a môj milostný život s mojím partnerom bol taký úžasný a toto všetko sa udialo do 48 hodín od kontaktu s Dr Ayo .. Môžete tiež potrebovať jeho pomoc na čokoľvek a tu sú jeho kontaktné informácie. Email:drayospell@gmail.com Zavolajte/text/WhatsApp +2347055691377 alebo ho viber
    publikované: 17.02.2024 09:24:29 | autor: Tonia Anderson (e-mail, web, neautorizovaný)
  146. get help
    Hej, som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a naše 2 deti opustil kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva sme sa s manželom hádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kalifornie za inou ženou. Mala som pocit, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj nahnevaný a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá mi navrhla, že Dr. Ayo môže pomôcť získať bývalého späť rýchlo. Tak som cítil, že by som to mal skúsiť. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil (láske kúzlo). o niekoľko dní neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbame, je to úžasné!! Takto sa v ten istý deň vrátil s toľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Takže od toho dňa bolo naše manželstvo pevnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Ayovi. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Ayo je skutočným a mocným čarodejníkom, o ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého alebo svojho manžel sa presťahoval k inej žene, už neplač, kontaktujte tohto mocného čarovača hneď teraz. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: drayospell@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo si ho pridať na Whats-app: +2347055691377 alebo viber
    publikované: 23.02.2024 15:13:12 | autor: Joyce Morech (e-mail, web, neautorizovaný)
  147. get help
    Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom začal môj priateľ chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom DR.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa tomu dať skúste a našťastie pre mňa, ja a DR. Ayo žije v tom istom meste, takže som ho navštívil v jeho apartmáne s mojím priateľom ... DR. Ayo je taký skvelý muž, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať. prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slová nedokážu opísať, aký som vďačný DR Ayovi. prosím, snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek vzťahov. whatsapp ho na +2347055691377 ALEBO e-mail: drayospell@gmail.com
    publikované: 01.03.2024 19:27:27 | autor: Mary Lion (e-mail, web, neautorizovaný)
  148. GET HELP
    V prvom rade ďakujem Dr.Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len ti poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma miluje ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr.Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 alebo viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu
    publikované: 09.03.2024 18:05:45 | autor: John Jack (e-mail, web, neautorizovaný)
  149. get help
    Volám sa CLARA JAMES. Chcem poďakovať doktorke Ayo za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nikdy nedokázal presvedčiť, že list, ktorý sa chystám napísať, bude jedného dňa skutočne napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaný, nadaný a talentovaný človek. Bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa dostali do kontaktu s Dr. Ayom. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. Dr Ayo ho prinúti uvedomiť si, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento muž je SKUTOČNÝ a pre dobro. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktujte e-mail drayospell.com alebo pošlite SMS alebo si ho pridajte na WhatsApp na: +2347055691377 alebo jeho viber
    publikované: 15.03.2024 13:53:37 | autor: Clara James (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014